İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Ukrayna'ya açık destek! Kraliçenin izinden gidiyorlar...

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth koronavirüsü atlattıktan sonra ilk kez Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile yüz yüze görüşme yapmış ve çiçekler üzerinden Ukrayna'ya destek olduğunu belli etmişti. Prens William ve eşi Kate Middleton da Londra'da Ukrayna'dan gelenler için yardım toplanan bir merkezi ziyaret ettiler.

İngiliz Kraliyet Ailesi, konumları gereği herhangi bir savaş ve çatışma hakkında yorumsuz kalmaları gerekiyor. Aynı zamanda anayasada belirtilene göre siyasi konularda da tarafsız kalmaları gerekiyor. Ancak Rusya'nın Ukrayna işgaline karşı sessiz kalmayan aile hem gizli hem de açık sinyallerle taraflarını belli ettiler. 

Prens William ve Kate Middleton

Prens William ve Kate Middleton

Kraliçe II. Elizabeth geçtiğimiz günlerde Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir araya geldiği görüşmede tercih ettiği çiçekle tarafını belli etmişti. Prens William ve Kate Middleton ise Londra'da Ukrayna'dan gelenler için yardım toplanan bir merkeze ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında yakalarına Ukrayna bayrağı rozeti takan ünlü çift açık bir destek verdi.

Kate Middleton

Kate Middleton

Öte yandan İngiltere tahtının varisi Prens Charles ve eşi Camilla da Londra'daki Ukrayna katolik katedraline giderek Ukrayna halkı için dua etme sözü verdi.

Prens Charles ve eşi Camilla

Prens Charles ve eşi Camilla

KRALİÇE TARAFINI BELLİ ETMİŞTİ!

Bir süredir yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle kamuoyundan uzak kalmayı tercih eden Kraliçe II. Elizabeth, koronavirüsü atlattıktan sonra ilk kez yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdi. Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir araya gelen Kraliçe'nin neşeli halleri gözlerden kaçmadı. 

Kraliçe II.Elizabeth Windsor Kalesine taşındı! 369 milyon sterlini gözden çıkardıİLİŞKİLİ HABERKraliçe II.Elizabeth Windsor Kalesine taşındı! 369 milyon sterlini gözden çıkardı

Kraliçe II. Elizabeth Justin Trudeau

Kraliçe II. Elizabeth Justin Trudeau

Mavi tonlarının ağırlıklı olduğu bir elbise ile kameralara poz veren Elizabeth'in çok da belli etmeden Ukrayna'ya destek mesajı verdiği fark edildi. İngiltere’nin saygın gazetelerinden The Times'ın haberine göre Elizabeth'in arkasında duran çiçek buketleri Ukrayna'ya ithafen seçildi. Gazete, sarı ve mavi çiçeklerle Kraliçe’nin duruşunu belli ettiğini ifade etti. 

İngiltere Kraliçesi ve Kanada Başbakanı

İngiltere Kraliçesi ve Kanada Başbakanı

Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimde sessizliğini koruyan Kraliçe II. Elizabeth'in yüklü miktarda bağış yaptığı da iddialar arasında yer alıyor.

Kraliçe II. Elizabeth Kanada Başbakanı ile görüşme yaptı

Kraliçe II. Elizabeth Kanada Başbakanı ile görüşme yaptı

Selma Blair'den şoke eden iddia! Ronald Carlson beni boğmaya çalıştı

İLİŞKİLİ HABER

Selma Blair'den şoke eden iddia! Ronald Carlson beni boğmaya çalıştı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

O k u r 2 yıl önce

Masum Ukrayna halkı perişan. Kraliçe çiçek renkleri ile destek oluyormuş. Pabucum duruşu...