Necati Şaşmaz oyunculuğu bir kenara bıraktı! Sürpriz projesiyle hayranlarını şaşırttı

Ekranlarda fırtına gibi esen Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, bestekarlığa adım attı. Muazzez Ersoy ile bir araya gelen Şaşmaz, sürpriz projesiyle ilgili ilk kez konuştu.

Bir döneme damga vuran "Kurtlar Vadisi" dizisinde oynadığı Polat Alemdar karakteriyle gönüllere taht kuran Necati Şaşmaz, bir süredir ekranlardan uzakta bir yaşantı sürdürüyor. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncunun yeni projesi heyecanla beklenirken Şaşmaz'dan şaşırtan bir hamle geldi. 

Geçtiğimiz akşam ünlü sanatçı Muazzez Ersoy ile Etiler'deki bir dönerci çıkışında objektiflere yansıyan Necati Şaşmaz, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Basın mensuplarının "Son dönemde neler yapıyorsunuz?" sorusuna "Müzikle ilgileniyorum. 1-2 şarkım var. Eğer Muazzez Ersoy beğenirse onun söylemesini istiyorum. Bir tane şarkı da ben seslendireceğim" şeklinde yanıt veren Şaşmaz herkesi şoke etti.

Necati Şaşmaz ve Muazzez Ersoy

Necati Şaşmaz ve Muazzez Ersoy

Gayrimenkul zengini olduğu öğrenilen Şaşmaz'ın oyunculuk dışında müziğe yönelmesi sosyal medyada bazıları tarafından destek görürken bazıları da oyunculukta devam etmesi gerektiğini dile getirdi.

Kurtlar Vadisinin Polat Alemdar

Kurtlar Vadisinin Polat Alemdar

Ünlü oyuncu Feride Çetin'in sinema yazarı eşi Murat Özer hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Feride Çetin'in sinema yazarı eşi Murat Özer hayatını kaybetti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

sezai 2 yıl önce

herkes ait olduğu yere er veya geç döner.

Bir Karakter 2 yıl önce

Çok büyük şok oldum.