Sinem Kobal'ın "İyi ki doğdun kıymetlim" paylaşımı olay oldu!

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, 42 yaşına basan yakın dostu Burçin Terzioğlu'nun doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şimdilerde ikinci kez anne olmak için gün sayan oyuncu Sinem Kobal, yakın arkadaşı Burçin Terzioğlu'nun doğum gününü kutladı. 42 yaşına basan Terzioğlu ile verdiği pozları peş peşe paylaşan güzel oyuncu, sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti.

sinem kobal paylaşımı

sinem kobal paylaşımı

"KIYMETLİM"

Sinem Kobal, arkadaşı Burçin Terzioğlu'nun yeni yaşını; "İyi ki doğdun kıymetlim. Seni her şeyden çok seviyorum" diyerek kutladı. Doğumuna sayılı günler kalan güzel oyuncunun paylaştığı kareler büyük ilgi gördü.

burçin terzioğlu doğum günü

burçin terzioğlu doğum günü

"İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ"

Öte yandan Sinem Kobal, arkadaşı Burçin Terzioğlu'nun doğum gününü geçtiğimiz sene de kutlamış ve birlikte çekilen pozlarına "Seninle yıllar çok güzel, iyi ki doğdun iyi ki" notunu düşmüştü.

Hande Erçel eski rol arkadaşı Kerem Bürsin'i sildi!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel eski rol arkadaşı Kerem Bürsin'i sildi!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0