Gökhan Türkmen yeni mesleğini açıkladı! Ünlü şarkıcı kendi giyim markası kurdu

Ünlü şarkıcı kendi kızlarının adından esinlenerek kendi giyim markasını kurdu. . İlk koleksiyonu için kamera karşısına geçen Türkmen, "Sahnede ve gündelik hayatımda giyeceğim kıyafet ve aksesuarların kendi markamın olması keyifli" dedi.

Rahat giyim tarzı ve aksesuar, şapka kombinleriyle bilinen Gökhan Türkmen kızlarının isimlerinden etkilendi ve kendi giyim markasını kurdu. Türkmen, ilk koleksiyonun fotoğraf çekimlerinde objektif karşısına geçti.

gökhan türkmen giyim markası

gökhan türkmen giyim markası

"KIYAFET VE AKSESUARLARIMIN KENDİ MARKAM OLMASI KEYİFLİ"

Türkmen heyecanlı olduğunu söylediği yeni yatırımı için "Yeni projelere korkusuzca girebilmek için güvendiğiniz insanların yanınızda olduğunu bilmek yeterli. Bu, işinizi çok kolaylaştırıyor. Sahnede ve gündelik hayatımda giyeceğim kıyafet ve aksesuarların kendi markamın olması keyifli. Konforu, yumuşak dokuları ve aksesuarları tercih edenler için Ronada Original'daki alternatif ürünlerin beğenileceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

gökhan türkmen giyim koleksiyonu

gökhan türkmen giyim koleksiyonu

Tarihi bu savaş hiç bitmedi! Adanış: Kutsal Kavga sinemalarda!

İLİŞKİLİ HABER

Tarihi bu savaş hiç bitmedi! Adanış: Kutsal Kavga sinemalarda!
Hande Erçel eski rol arkadaşı Kerem Bürsin'i sildi!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel eski rol arkadaşı Kerem Bürsin'i sildi!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0