Özcan Deniz'den yürek burkan itiraf! Annem gözümün önünde dayak yerdi

Özcan Deniz boşandığı eski eşi Feyza Aktan'ın şiddet davasıyla gündem olmuştu. Deniz, annesi ile ilgili yıllar sonra acı bir itirafta bulundu.

Özcan Deniz ile boşandığı eski eşi Feyza Aktan'ın şiddet davasında sona gelindi. Özcan Deniz eski eşini üç ayrı zamanda darp ettiği iddiasıyla yargılandığı davada iki darp olayında şikayet süresinin geçirilmesi nedeniyle düşme bir darp iddiasında ise beraat aldı.

Feyza AktanİLİŞKİLİ HABERFeyza Aktan'ı darp ettiği iddia edilen Özcan Deniz'e beraat kararı çıktı!

ÖZCAN DENİZ'DEN ANNESİYLE İLGİLİ ACI İTİRAF

Deniz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bir itirafta bulundu. Kadına şiddet davalarında her zaman en ağır eleştirileri yaptığını belirten şarkıcı, "Her şeyden öte annesi gözü önünde şiddete uğramış ve bunları görüp büyümüş bir çocuğum. Dört tane kız kardeşini büyütmüş bir babayım. Eski eşime hiç şiddet uygulamadım. Ama bana açılan şiddet davası ağır bir haksızlıktı. Buna rağmen bana haksızlık yapan kişiyi affediyorum" dedi. 

özcan denizden itiraf

özcan denizden itiraf

Masumlar Apartmanı son bölüme Safiye'nin kriz geçirmesi damga vurdu! Saçlarını...

İLİŞKİLİ HABER

Masumlar Apartmanı son bölüme Safiye'nin kriz geçirmesi damga vurdu! Saçlarını...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0