Okan Bayülgen yıllar sonra itiraf etti: Alişan'ın adını unuttum

Okan Bayülgen, İbrahim Selim'in sunduğu 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Programa konuk olan en deli dolu sanatçılardan biri olan Bayülgen, yıllar önce program sunarken Alişan'ı anons etmeden önce adını unuttuğunu anlattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Makina, Disko Kralı, Dada gibi programları ile bilinen 57 yaşındaki ünlü şovmen Okan Bayülgen; genellikle kendisinin program sunması ile hatırlanırken, şimdi konuk olduğu 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programıyla gündeme geldi. Programa dahil olduğu ilk saniyeden itibaren hal - hareketleri ve anlattıklarıyla ilgiyi üzerine çeken Bayülgen, izleyenleri hem şaşırtan hem de güldüren bir anısını anlattı.

İbrahim Selim'e, programa çok iyi hazırlandıklarını ve çalışmalarındaki titizliği 'delilik' derecesinde gördüğünü ifade eden Okan Bayülgen, kendisinin programına konuk olan kişiler hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadığını dile getirdi. Hatta zaman zaman gelen kişilerin isimlerini dahi unuttuğunu ifade ederek "Adam gelmiş oturmuş, 'Bu kimdi?' diye giderek prodüktöre soruyorum. İsmi de unuturum bazen. Suratına bir de isimle hitap etmem lazım, ismi de unuturum" dedi.

"BİR KERESİNDE ALİŞAN'IN İSMİNİ UNUTTUM"

Bayülgen'in, bir zamanlar programına konuk ettiği Alişan'ın adını unuttuğu anısı izleyenleri gülme krizine soktu. Alişan'ın aslında unutulmayacak bir isme sahip olduğunu ifade eden ünlü şovmen, anısını şu sözlerle aktardı:

"Bir kere Alişan'ın ismini unuttum. En fenası oydu. Alişan ismi unutulacak bir tip değil, anons etmeden önce 'O geliyor' dedim. Çok fena oldu yani."

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 3

Kaya 2 yıl önce

Doğru diyor, ben de çoğu zaman bu sunucunun ismini unuturum.

Adnan 2 yıl önce

Adam gelmiş oturmuş, 'Bu kimdi?' diye giderek prodüktöre soruyorum. Suratına bir de isimle hitap etmem lazım, Bu nasıl bir üslup, yazıklar olsun. Sözlerinden kibir fışkırıyor.

Cemşit 2 yıl önce

İnsanları sürekli güldürmek zorunda olan palyaçolar, insan nankörlük yapan bir canlıdır, bugün övdüğüne yarın söver, haberiniz olsun.