Buse Varol'dan geçmişe özlem paylaşımı

Alişan ile ayrılık haberleri magazin gündemini bomba gibi çalkalayan ünlü oyuncu Buse Varol sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor. Son olarak yaptığı geçmiş paylaşımını "Zamana yolculuk" açıklaması ile paylaştı.

Arka Sokaklar dizisindeki oyunculuk performansı ile akıllarda kalan ve 2018 yılında şarkıcı Alişan ile hayatını birleştiren Buse Varol, sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanıyor. 31 yaşındaki ünlü oyuncu, Burak ve Eliz adında iki evladı olunca bir süre setlere ara verdi.

Son dönemde Alişan ile ayrılık haberleri ile magazin gündeminden düşmeyen Buse Varol, son olarak paylaştığı gönderi ile dikkat çekti.

2017 yılından bir karesini paylaşan Buse Varol'un çok fazla zaman geçmemesine rağmen çocuksu bir ifadeye sahip olması dikkat çekti. Ayrıca son dönemlerde Alişan ile hayatını birleştirmeden önceki döneme ait sık sık paylaşımda bulunan Varol, 'geçmişe özlem mi duyuyor?' sorularını akıllara getirdi.

Sık sık geçmiş zamandan paylaşım yapan Buse Varol, normalde karelerini 24 saat sonra görüntülenemeyen hikaye şeklinde paylaşıyordu. Fakat son karesini normal gönderi olarak paylaşarak, "2017. Zamana yolculuk..." açıklaması ile paylaştı.

Aslı Hünel ölümden döndü! 'Kalbim durma noktasına geldi'

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Hünel ölümden döndü! 'Kalbim durma noktasına geldi'

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0