Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin evliliğe karşı çıktı! Ortalık karıştı

Şarkıcı Seda Sayan birlikte çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten' den aldığı evlilik teklifine 'Evet' dediği gündeme bomba gibi düşmüştü. Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'den radikal bir açıklama geldi.

8. kez gelin olmaya hazırlanan Seda Sayan, evlenmeden 'kocam' diye hitap ettiği kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten'le evlenmeye hazırlanıyor. Gözü hiçbir şey görmeyen Sayan'a, oğlu Oğulcan Engin tepki gösterdi. Engin, neredeyse aynı yaşta olduğu Ökten ve annesinin evlenmesinden pek hoşlanmadı.

çağlar ökten ve seda sayan

çağlar ökten ve seda sayan

İddiaya göre Oğulcan Engin, annesine "Sessiz sedasız evlen" şartı koştu. 31 yaşındaki Engin, 7 Mayıs'ta Prag'da yapılacak nikaha da gitmeme kararı aldı.

Oğulcan Engin, geçtiğimiz yıl da annesine konuşma yasağı getirtmişti. İlişkileri hakkında konuşan annesini susturmuştu. Seda Sayan, gazetecilere "Oğulcan kızdı artık konuşmayacağım." demişti.

seda sayan ve oğlu

seda sayan ve oğlu

MÜCEVHER AÇIKLAMASI KRİZ ÇIKARMIŞTI!

Çağlar Ökten ile evlenmeye hazırlanan Seda Sayan önceki gün mücevher fuarındaydı. Seda Sayan, “Ben mücevher kadınıyım. Kadınların mücevhere ulaşması, alım gücü kolaylaştı. Ben senelerin Seda’sıyım, böyle görkemli yüzükler bende olmayacak da kimde olacak” dedi. 

“Tam doğru adresteyim. Ben mücevher kadınıyım. Kadınların mücevhere ulaşması ve alım gücü kolaylaştı!"

seda sayan ve çağlar ökten

seda sayan ve çağlar ökten

"Çağlar evlilik teklif ederken tam tur bir yüzük taktı. Onun dışındakileri ben aldım. Senelerin Seda’sıyım, bende olmayacak da böyle görkemli yüzükler, kimde olacak? Takıya düşkünlüğüm malum” dedi.

 

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ Mİ YAPTI?

Seda Sayan'ın müstakbel eşi Çağlar Ökten hakkında gündeme damgasını vuracak haberler dolaşıyor. Ayrıca Seda Sayan, Çağlar Ökten ile evlilik sözleşmesi yapıp yapmadığı hakkında da bilgi vermişti. Seda Sayan'ın müstakbel eşi Çağlar Ökten hakkında ortaya atılan iddia sosyal medyayı salladı. 59 yaşındaki Seda Sayan'ın genç sevgilisi Çağlar Ökten "4 yıllık ilişkisini bitirip kendisiyle evlenmesi karşılığında albüm sözü verdiği" iddia edilmişti. Seda Sayan sessizliğini bozdu.

seda sayan ve müstakbel nişanlısı

seda sayan ve müstakbel nişanlısı

2.Sayfa programına telefonla bağlanan Sayan "Bir şeyler karşılığında albüm sözü vermiş olmak hem bana hakaret, hem Çağlar'ın müzisyen kimliğine büyük hakaret. Bir kere Çağlar'ı tanımıyorsunuz. Çok iyi müzisyen ve öğretmen aynı zamanda. Ben albümü bir tek Çağlar'a değil, daha önce de söylemiştim aynı albümün startını verdim. DMC de bunu biliyor. Çağlar Ökten, Esra Özmen, Safiye Soyman ve kendi albümüm." dedi.

"MAYISTA NİKAH MASASINDAYIZ"

Daha önce 7 kez nikah masasına oturan Seda Sayan, 14 Şubat'ta birlikte çalıştığı şarkıcı Çağlar Ökten'den evlilik teklifi aldı. Sayan, evlilik teklifine dünkü canlı yayında cevap verdi. Evlilik teklifi aldığını doğrulayan Sayan, "Evet, Çağlar Ökten'den 14 Şubat'ta evlilik teklifi aldım. Sonsuza dek evet! Buradakilerin şahitliği de söz konusu bu aşkta" dedi.

Seda Sayan “Evlilik için Çağlar beni ikna etmedi, ben onu ikna ettim. Aramızda güzel bir enerji var. Temmuz'da düşünüyorduk ama öne aldık. Mayıs'ta nikah masasındayız. Bugüne kadar evlilik sözleşmesi yaptım ama Çağlar'la yapmama hiç gerek yok. Doğru zamana ve kadere çok inanan biriyim. Çağlar kendi bütçesinin üstüne çıkarak bana pırlanta yüzük almış. Kıyamam ona. Telli duvaklı gelinlik giymem. Sakin bir elbise giyer erimin peşinden giderim."dedi.

seda sayan

seda sayan

Sayan'ın açıklamalarına şarkı ile cevap veren Çağlar Ökten, İrem Derici'nin Kalbimin Tek Sahibine şarkısını okudu. Sahneye gelen Ökten, şarkıyı Sayan'ın gözlerine içine bakarak dans etti. Romantik anlar yaşayan genç şarkıcı, kendisinden 25 yaş büyük olan Seda Sayan'ı alnından öpmeyi de ihmal etmedi.

Çağlar Ökten ve seda sayan

Çağlar Ökten ve seda sayan

EVLİLİK TEKLİFİ GELDİ!

İlk evliliğini 1987 yılında Rıdvan Kılıç'la yapan ve sonrasında 5 tane daha evlilik yaparak şarkıcı Seda Sayan'a flaş bir evlilik teklifi geldi.  

seda sayan evlilik teklifi aldığı anlar

seda sayan evlilik teklifi aldığı anlar

Birlikte çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten'den evlilik teklifi alan Sayan, bu teklife 'Evet' dedi. Son eşi Onur Şan'dan 2010'da boşanan 59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük müzisyen ile evlilik hazırlıklarına başladı. 

Çağlar Ökten ve Seda Sayan

Çağlar Ökten ve Seda Sayan

Çağlar Ökten 14 Şubat Pazartesi gecesi Beyoğlu'nda bulunan Süreyya Teras isimli mekanda sahne aldıktan sonra, bir anda cebindeki tektaşı çıkararak, sanatçıya evlilik teklifinde bulundu.

"EVLENECEK ZAMAN TAM BU ZAMANMIŞ"

Sayan, geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda, "Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek zaman tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, şimdi yanımda biri olsun isterdim" demişti.

Ilgaz, Metin ve Çınar’ın büyük sırrını öğrendi! Yargı 26. bölüm fragmanı

İLİŞKİLİ HABER

Ilgaz, Metin ve Çınar’ın büyük sırrını öğrendi! Yargı 26. bölüm fragmanı
DJ Burak Yeter'in lüks aracını görenler şoke oldu! Tam 6 milyon TL...

İLİŞKİLİ HABER

DJ Burak Yeter'in lüks aracını görenler şoke oldu! Tam 6 milyon TL...
Gigi Hadid saçlarına servet harcıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Gigi Hadid saçlarına servet harcıyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 28

Şaşırmadım 2 yıl önce

Bunlar için sakınca yok, kim kiminle belli değil sözde sanatçı kısmında.

İşte öyle 2 yıl önce

Seda sayanla nikah kıymayan bir kaç nadir adamdan biriyim... :-)

KÜRT OĞLU 2 yıl önce

"Ali, Veli, üç de ondan evveli. Recep, Şaban, Ramazan. Bir de rahmetlik baban. Anan koca yüzü mü gördü ki?" var ya.... Seda Hanım'ın koca yüzü gördüğü mü var ki.

yedi emirler 2 yıl önce

Haya güzel bir duygu..Her insana yakışır, hele hele hanımlar da daha hoş duruyor HAYA...

RTEEBU 2 yıl önce

Sırada kim var

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun