FOX TV yine dizisine sahip çıkmadı! 'Son Nefesime Kadar' dizisi finale gidiyor

Eylül ayından beridir FOX TV'de süren yaprak dökümü 'Yalancılar ve Mumları', 'Uzak Şehrin Masalı', 'Son Yaz', 'Misafir' ve 'Elbet Bir Gün' ile başlamış, 'Elkızı' ve 'Kanunsuz Topraklar'la devam etmişti. Fox TV'den bir dizi için daha final kararı geldi.

Çarşamba gecelerinin iddialı dizileriyle kafa tutmaya gelen "Son Nefesime Kadar" bekleneni veremedi. Nurgül Yeşilçay'ın yer aldığı 'Son Nefesime Kadar' dizisi daha ilk bölümünde aldığı düşük oranlarla yayın hayatına kötü başlamıştı.

İkinci bölümde daha iyi reyting performansı beklenen dizide yine hüsran yaşanmıştı. Aksiyonu bol polisiye dizi Son Nefesime Kadar’ın hem hikayesi ilginç hem de güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. BAFTA Ödüllü Happy Valley isimli BBC formatında uyarlanan dizinin reyting sonuçları ne yazık ki, görenleri şaşkına çeviriyor.

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Dizide kızın ölümü ile sarsılan Mihre isimli 46 yaşındaki bir komiserin trajik olaylarla dolu hikayesi anlatıyor. Son Nefesime Kadar'ın şu ana kadar 3 bölümü yayınlandı, ancak gelen sonuçlar dizinin geleceği açısından pek de umut verici değil. İlk 10 içine giremeyen dizi için tehlike çanları çalıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Emre Kınay, Ertan Saban, Rojda Demirer ve Begüm Birgören gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizi için final kararı alındı.

136 ünlünün tapu bilgilerini sızdırdılar! O memurlara hapis cezası...

İLİŞKİLİ HABER

136 ünlünün tapu bilgilerini sızdırdılar! O memurlara hapis cezası...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

Yorumcu 2 yıl önce

Ne kadar Islam düsmani varsa bu dizide toplanmis. Iyi olmus. Dilerim Allah'tan bu Islam düsmanlari yerle yeksan olsunlar. Fox tv zaten bu ülkenin bir numarali düsmanidir. Herkesin bunu bilmesi ve hic izlememesi gerekir aslinda.