Rus Blogger Instagram'ın kapanmasına gözyaşları içinde isyan etti! 'Bu benim hayatım'

Ünlü sosyal medya platformu Instagram'ın Rusya'da kapanmasıyla beraber tepkiler de gecikmedi. Rusya'da Instagram üzerinden para kazanan bir ınfluencer yayınladığı videoda ağlayarak bu duruma isyan etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapamamaktan şikayetçi olan Rus bloggerın videosu sosyal medya kullanıcıları arasında tartışmalara sebep oldu.

Rusya ve Ukrayna arasında günlerdir yaşanan gerilim hız kesmeden devam ederken, saldırılar çok sayıda can kaybı ve maddi hasara sebep oldu. Gelen tepkilere agresif bir tutum sergileyen Rusya, savaşı sona erdirmek için uygulanan yaptırımlara da sert bir tavır takınıyor. 

ABD ve Avrupa Birliği de dahil olmak üzere birçok ülke hizmetlerin durdurulacağını açıklarken Rusya'dan da karşı hamle geldi. Geçtiğimiz günlerde Facebook tarafından Rus medya kuruluşlarının sayfalarına uygulanan kısıtlamalar ve engellere karşı Rusya Federal Bilgi Teknolojileri ve Kitle İletişim Denetleme Kurumu (Roskomnadzor) harekete geçmişti. Facebook'un tamamen engellendiği ülkede aynı zamanda Twitter ve Youtube'da erişim engeli getirildi. 

Rusya

Rusya

İletişim ağının kısıtlandığı ülkede Instagram üzerinden para kazanan bir Rus blogger, yayınladığı videoda gözyaşlarına hakim olamadı. Ülkesinde Instagram kapandığı için isyan eden ünlü isim, Instagram için para kazanmanın ötesinde, "Hala bir Instagram bloggerı olarak benim için bunun böyle olduğunu mu düşünüyorsun? Bu benim tüm hayatım. Benim ruhum. 5 yıldır bu işle yatıp kalkıyorum..." ifadelerini kullandı.

"TEK DERDİ YEMEK FOTOĞRAFLARI PAYLAŞAMAMAK"

Ukrayna'da insanlar canları için büyük bir mücadele verirken Rus bloggerın en büyük endişesinin restoranlardan yemek resimleri yayınlayamayacak olması sosyal medyada tepkilere sebep oldu. Trendlere yükselen video eleştiri yağmuruna tutuldu.

Rus Blogger isyan etti

Rus Blogger isyan etti

Eşi tarafından dolandırılan Mehmet Esen'e Müge Anlı'dan sert tepki: Sen almazsan karına...

İLİŞKİLİ HABER

Eşi tarafından dolandırılan Mehmet Esen'e Müge Anlı'dan sert tepki: Sen almazsan karına...
Aslı Hünel ölümden döndü! 'Kalbim durma noktasına geldi'

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Hünel ölümden döndü! 'Kalbim durma noktasına geldi'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 19

yücel 2 yıl önce

Yazık hem de çok yazık insanlık ne hale geldi teknoloji devlerinin oyuncağı olduk elinden oyuncağı alınmış 5 yaşındaki çocuklar gibi çaresiz ve ne yapacağını bilemeyen.... poffff geç abi geç izlemek acı veriyor

smail 2 yıl önce

instagramdan önce ne yapıyorsan onu yapıver..

Hakikî türk 2 yıl önce

Mahalle yanıyor demişler ..... saçınıtaramış

Bamsı 2 yıl önce

instegram kendinden utanmalısın

Bidost 2 yıl önce

bu z kuşağı şeysinden tiksiniyorum. ve Asım'ın neslini destekliorum...

Yorumların Tümünü Okuyun