Şener Şen ile Uğur Yücel yıllar sonra bir arada! Sosyal medyada olay oldu

Usta oyuncu Şener Şen, önceki akşam birlikte birçok filmde de rol aldığı meslektaşı Uğur Yücel’i ofisinde ziyaret etti. Yücel, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

'Muhsin Bey', 'Eşkıya' gibi Türk Sineması'nın kült olmuş birçok filminde karşılıklı oynayan, tiyatroda da aynı sahneyi paylaşan Şener Şen ile Uğur Yücel, yeniden bir araya geldi.

uğur yücel ve şener şen bir arada

uğur yücel ve şener şen bir arada

Yücel, bu anları sosyal medya hesabından şu notla paylaştı:

"Bu deli ustayı bir yerden tanıyorum ama nereden? Muhsin Bey ve Ali Nazik böyle hâlâ. Geçip gidiyoruz işte."

uğur yücel ve şener şen

uğur yücel ve şener şen

İki usta sanatçının buluşma fotoğrafı hayranları tarafından binlerce beğeni ve yorum aldı.

 

muhsin bey filmi

muhsin bey filmi

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Murat 2 yıl önce

Haklisin be usta eski dostluk kalmadı bari kalanlara Allah sağlık sıhhat afiyet versin bir birinizin kiymetini bilin ünlü olmak önemli değil canınız sağ olsun masaallah bu arada