Susam Sokağı'nın Luis'i Emilio Delgado hayatını kaybetti

"Susam Sokağı"yla ünlenen Luis'i Emilio Delgado 81 yaşında hayatını kaybetti.

Susam Sokağı dizisindeki 'Fix-it Shop'un sahibi 'Luis' rolüyle tanınan Meksikalı şarkıcı ve oyuncu Emilio Delgado, 81 yaşında hayata veda etti.

 Luis Emilio Delgado öldü

Luis Emilio Delgado öldü

Eşi Carol Delgado, 45 yıl boyunca dizide rol alan Emilio Delgado'nun, omurilik tümörü nedeniyle New York'taki evlerinde öldüğünü söyledi.

Susam Sokağı'nın üreticisi Sesame Workshop'tan yapılan açıklamada, Delgado'nun, bir TV dizisinde en uzun süre devam eden rolü oynadığını belirtilerek "Yeteneklerini bizimle ve dünyayla paylaştığı için kendisine çok minnettarız." ifadesi kullanıldı.

susam sokağı luis emilio delgado

susam sokağı luis emilio delgado

"Susam Sokağı"yla ünlenen Delgado, 1971'de üçüncü sezonda dizinin kadrosuna katıldı. Delgado'ya 2020'nin sonlarında "birden fazla omurilik tümörü" teşhisi konulmuştu.

Aslı Hünel ölümden döndü! 'Kalbim durma noktasına geldi'

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Hünel ölümden döndü! 'Kalbim durma noktasına geldi'
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0