Bülent Serttaş 180 derece döndü! Oryantal Didem hakkında ilk kez konuştu

Daha önce İbo Show'a konuk olan Bülent Serttaş ve Oryantal Didem arasında yaşanan " dansı izlememe" polemiği uzun bir süre sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Serttaş'ın davranışlarını "Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım" şeklinde yorumlayan Didem'e aylar sonra Serttaş'tan yanıt geldi.

Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş, geçen yıl konuk olduğu 'İbo Show'da, dans eden oryantal Didem Kınalı'ya bakmamak için büyük bir çaba sarf etmiş ve bu durum 'saygısızlık' olarak nitelendirilmişti. Sürekli başka yönlere bakarak Didem'e yokmuş gibi davranan Serttaş, konu hakkındaki sessizliğini Doğu Demirkol'un sunumunu üstlendiği 'Alelade Show'da bozdu. 

"Ben o kardeşimi çok seviyorum, yaptığı işe saygı duyuyorum" diyerek Didem'e olan sevgisini dile getiren Serttaş, sözlerinin devamında "Evveliyatında bir olay yaşandı, benim haberim olmadan sahneden indirilmiş. O benden biliyor, benim üç tane yavrum var kimsenin ekmeğiyle oynamadım oynamam" ifadelerini kullandı. 

Bülent Serttaş ve Didem

Bülent Serttaş ve Didem

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

Star TV ekranlarının sevilen programı İbo Show, her hafta pazar günü farklı konuklarıyla izleyenlere müzik şöleni yaşatıyor. Yayınlandığı günden beri eğlence ve müziğin tek adresi olan programda Bülent Serttaş ve dansçı Didem'in arasında geçen olay geceye damga vurdu.

İbo Show

İbo Show

Geçtiğimiz yıl İbo Show'a katılan Bülent Serttaş'ın, Oryantal Didem çıktığında dansını izlememesi sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Didem'i izlememek için büyük çaba gösteren Serttaş'ın bu tavrı kimileri tarafından doğru bulunurken kimileri de ünlü sanatçının bu davranışının saygısızlık olduğunu savunmuştu. 

Bülent Serttaş ve Oryantal Didem

Bülent Serttaş ve Oryantal Didem

Yaşananların ardından 14 ay sonra yeniden İbo Show'da bir araya gelen ikili arasında bu defa şaşırtan bir durum yaşandı. İbo Show'un 13 Mart Pazar akşamı Star TV'de yayınlanan yeni bölümünde sahneye çıkan Didem'in dansını izlemediği için eleştirilen Bülent Serttaş bu defa gözlerini alamadı. 

Bülent Serttaş ve Oryantal Didem İbo Show

Bülent Serttaş ve Oryantal Didem İbo Show

Pür dikkat Didem'i izleyen Serttaş sadece izlemekle de kalmadı. Ünlü oryantali öve öve bitiremeyen Serttaş "Ben kardeşimizi tebrik ediyorum. İşini en güzel yapan, en iyi icra eden oryantallerden birisidir. Renk uyumu da çok güzel." şeklinde konuştu. 

İbo Show Bülent Serttaş ve Oryantal Didem

İbo Show Bülent Serttaş ve Oryantal Didem

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 17

Vcd 1 yıl önce

Yaaaa adam dansözemi hasret, vucudamı hasret, bakmayabilir. Evli barklı adam

Adnan 1 yıl önce

İbo, başına gelen bunca beladan hala ders çıkartamadın ya. Ben sana ne diyeyim. Hala dansöz oynatıyor, hala boş konuşuyor, hala Adam olmamak için direniyorsun. Yazıklar olsun. Boş geldin, boş gideceksin.

Toplam 2 beğeni

tepki 2 yıl önce

herkes bakmam der ayi der bulsa nerde ise eder yalniz cok ørnek var son zaman bir de kilot modasi cikti gørdugum zaman 18 film icin cikiyorlar galiba diyorum sanatci meslek yapiyor ise haraket ve saygili olacak 18 film icin kendini hazirliyor ise yine sorun yok gider film ceker

Tepkili123 2 yıl önce

Dansozu su mubarek 3 qylarda oynatmislar ayip olmasin diye giydirmisler

osman 2 yıl önce

tatlıses gerçek bir müzik ve söyleşi programı yapsa seyircisi daha fazla olur. sanatı seviyeli sohbeti öncelleyen ve konuşma uslupları seviyeli... ayrıca anormal yoğun dönen programın içinde programın kendi tanıtımı usandırıyor. böyle dolgu izleyiciyi kaçırıyor... kanımca.

Yorumların Tümünü Okuyun