Gençlere taş çıkaran 77 yaşındaki Nebahat Çehre'nin spor tarzı!

Yıllardır aynı kilo ile kamera karşısında çıkan oyuncu Nebahat Çehre, Türkiye genelinde son bir kaç gündür etkili olan soğuk havayla beraber gelen yoğun kar yağışının tadını çıkarmıştı. Çehre'nin kar pozuna beğeni ve yorum yağmıştı. Geçtiğimiz gün ekmek alırken görüntülenen Çehre'nin ev halleri de hayran bıraktı. Son paylaşımdaki spor tarzı ise çok konuşuldu.

Uzun yıllardır yaşına rağmen fiziğini ve güzelliğini koruyan Nebahat Çehre, sosyal medya paylaşımlarıyla hayran bırakmaya devam ediyor. 78 yaşındaki Çehre, evdeki spor tarzına beğeni yağdı.

nebahat çehre ev hali

nebahat çehre ev hali


Aşk-ı Memnu gibi fenomen bir diziyle adını hafızalara Firdevs Hanım olarak kazıyan Nebahat Çehre'de modaya uygu ve kar pozu paylaştı. Sosyal medyada nadiren paylaşım yapan Çehre, verdiği pozla bir kez daha fit haliyle hayranlarının beğenisini topladı.

nebahat çehre

nebahat çehre

Yıllardır neredeyse aynı kiloyla kameralar karşısına çıkan oyuncuya hayranları yorum yağdırdı. Verdiği bir röportajda yıllardır aynı olmasını sağlıklı beslenme ve düzenli spora borçlu olduğunu söyleyen Çehre, takipçilerine de sık sık bunları yapmaları gerektiğini öneriyor. 

nebahat çehre kar pozu

nebahat çehre kar pozu

ÇEHRE'NİN EV HALLERİ

Kar pozlarıyla gündem olan Çehre, önceki gün ekmek alırken görüntülendi. Ev yemekleri yapmayı seven ünlü oyuncu "Bir yerde savaş var, biz iki senedir sağlık savaşındayız. Malum kar yağdı, temizledi her yeri umarım bereketli olur" şeklinde konuştu. 

nebahat çehre

nebahat çehre

BİR YORUM YAPIN 6

Paris 2 yıl önce

Gerçekten kendine çok iyi bakiyor,bugünün bütün sanatci kadinlarindan alimli ve güzel, zaten eksi artisleri gibi güzeli yok,,hepsi mumya gibi,dolgular,botoxlar,hiçbiri güzel degil,hepsi köylü gibi,,siradan ..Nebahat Çehre oynadigi dizilerde hepsini sollamis,,,

Paris 2 yıl önce

Gerçekten kendine çok iyi bakiyor,bugünün bütün sanatci kadinlarindan alimli ve güzel, zaten eksi artisleri gibi güzeli yok,,hepsi mumya gibi,dolgular,botoxlar,hiçbiri güzel degil,hepsi köylü gibi,havasiz,siradan tipler..Nebahat Çehre oynadigi dizilerde hepsini sollamis,,,

serdar aziz 2 yıl önce

Ne olursa olsun az yiyin ve her gün yürüyüşe çıkın. Kilo yoksa siz de böyle olursunuz :)

Mustafa yasin 2 yıl önce

yilmaz güneyle evlilik yapmis... o zaman ise yaramaz biri

Anka kuşu 2 yıl önce

Ay Nebahat Çehre ahiret için neler hazırlıyorsun ahiret için de bir şeyler yapıyor musun ? Vallahi ora buradan önemli Bunu bil biliyorsundur da

Toplam 29 beğeni

Paris 2 yıl önce

Sen ne diyorsun

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun