Mustafa Ceceli kar nedeniyle yolda mahsur kaldı! Ekin Uzunlar ile düeti iptal oldu

Ünlü Karadeniz şarkıcı Ekin Uzunlar'ın Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konseri karlı havaya rağmen tıka basa doldu. Uzunlar ile düet yapması beklenen Mustafa Ceceli karda mahsur kalınca ünlü şarkıcı konseri tek başına yaptı.

Ünlü Karadeniz şarkıcı Ekin Uzunlar geçtiğimiz gün Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alarak hayranlarıyla bir araya geldi. Son zamanlarda yaptığı düetlerle kulakların pasını silen Mustafa Ceceli de konser alanına beklenirken yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kaldı. Ceceli'nin Uzunlar ile yapacağı düeti iptal oldu. Buna rağmen ünlü isim Uzunlar, konser alanını tıka basa dolduran hayranları için şarkıları ve performansıyla unutulmayan bir gece yaşattı. 

bostancı gösteri merkezi

bostancı gösteri merkezi

MUSTAFA CECELİ YOLDA KALDI

Geçtiğimiz gün Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan Ekin Uzunlar'ın konuk sanatçılar arasında Deniz Toprak da vardı. Düet şarkılarını seslendiren iki ünlü isim müzikseverlerin beğenisi topladı.

ekin uzunlar konseri

ekin uzunlar konseri

Uzunlar ile düet yapması beklenen Mustafa Ceceli yoğun kar nedeniyle yolda kalınca ünlü Karadeniz şarkıcısıyla telefondan görüntülü konuşarak düet yaptı. Ekin Uzunlar ünlü isme geçmiş olsun dileklerini iletirken Ceceli, "Yolda kaldım gelemedim konsere. Çok üzgünüm, aranızda olmayı çok isterdim. Ekin, sen çok başarılı bir müzisyensin. Bu müzikal yolculuğunda yıkılmazsın. Başarıların daim olsun..." şeklinde konuştu. İkilinin müzikseverler için yaptığı bu jest büyük bir kitlenin takdirini topladı.

mustafa ceceli karda mahsur kaldı

mustafa ceceli karda mahsur kaldı

KENDİ ARABASINI İTTİ

Ünlü şarkıcı Ceceli, Ekin Uzunlar'ın gerçekleştirdiği konserinin ardından Bostancı Gösteri Merkezi otoparkında karlı rampayı aşamayan aracını arkadaşlarıyla birlikte yola kadar itti.

Pınar Deniz'in ablasını görenler gözlerine inanamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Deniz'in ablasını görenler gözlerine inanamadı!
Aslı Enver'den neşeli kar pozları!

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Enver'den neşeli kar pozları!

BİR YORUM YAPIN 3

İsmail 2 yıl önce

Kıyamet kopmaz ya başka zaman yapsınlar bu kargaşada ve zor yaşam şartlarında kala kala Ceceli düeti mi eksik kalmış.....

FIRTINA29 2 yıl önce

çok iş olmuş.........

Mehmet Fatih 2 yıl önce

Çok mu lazım