Esra Erol eşi ve çocuklarıyla kar topu savaşı yaptı!

Türk televizyonlarının en dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen Esra Erol, sosyal medya hesabından yaptığı kar paylaşımıyla ilgi odağı haline geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

ATV ekranlarının sevilen sunucusu Esra Erol, İstanbul'daki yoğun kar yağışının tadını eşi ve çocuklarıyla birlikte çıkardı. Çocuklarıyla kar topu savaşı yapan Erol, o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Fuşya rengi montuyla dikkatleri üzerine çeken ünlü sunucunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. 

Ünlü sunucunun paylaşımı kısa sürede ilgi odağı haline gelirken eşi Ali Özbir'de "Sen atarken iyi ben atarken hırs:))) hadi ya arkadan saldırdın" şeklinde yorum yaptı. 

Esra Erol sosyal medya hesabından kar paylaşımı yaptı

Esra Erol sosyal medya hesabından kar paylaşımı yaptı

Prens Harry Kraliçe II. Elizabeth'i yok saydı! Saygısızlıkta sınır tanımıyor...

İLİŞKİLİ HABER

Prens Harry Kraliçe II. Elizabeth'i yok saydı! Saygısızlıkta sınır tanımıyor...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

konuk 2 yıl önce

çok fazla gündemde kalmaya çalışıyor