İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli gelen teklifi elinin tersiyle itti! Rekor ücret...

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile evlenen Yasemin Şefkatli, gelen fırsatı kendi eliyle tepti. Reklam filmi teklifi alan Şefkatli, sunduğu ücret ile gelen teklifi kaybetti.

Geçtiğimiz senen görkemli bir düğünle sanatçı İbrahim Tatlıses'in küçük oğlu İdo Tatlıses ile nikâh masasına oturan Yasemin Şefkatli, Tatlıses ailesinin gelini olduktan sonra tanınmaya başladı. Evlilik sonrası Yasemin Şefkatli'ye birçok markadan reklam teklifi gelmeye başladı. 

YASEMİN ŞEFKATLİ'YE RET CEVABI

Hürriyet'te yer alan habere göre; Yasemin Şefkatli'ye son olarak bir telefon markasından reklam filmi teklifi geldi.

yasemin şefkatliye ret cevabı

yasemin şefkatliye ret cevabı

Marka, Tatlıses'in gelinine oynaması için 450 bin TL'lik bir teklifte bulundu. Ancak Yasemin Şefkatli 1 milyon TL talep edince, marka ile anlaşma sağlanamadı.

Aslı Enver'den neşeli kar pozları!

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Enver'den neşeli kar pozları!
Ivana Sert mutfakta hünerlerini sergiledi!

İLİŞKİLİ HABER

Ivana Sert mutfakta hünerlerini sergiledi!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Türkiye, 2 yıl önce

Bu potansiyele sahip bir sürü insan var, ayrıca konu yalnız reklam ise, üniversite öğrencilerinden biri bile seçilebilirdi.

Türkiye, 2 yıl önce

Bu potansiyele sahip bir sürü insan var, ayrıca konu yalnız reklam ise, üniversite öğrencilerinden biri bile seçilebilirdi. En azından kazancı ile geleceğine yatırım yapmış olurdu. Uçuk rakamlar vererek, belirli insanlar üzerinden ilerlemek yerine, yarı fiyatına geleceğine yatırım yapacak gençleri seçin.

Mehmet 2 yıl önce

Ne var canım hepsi 1 milyon çokmu karşılığında dünya para kazanıyorlar

Halime 2 yıl önce

Aza kanaat getirmeyen çoğu bulamazmış.450 bin i arayıpta bulamayan var.

Enes 2 yıl önce

kimsin ki 1 milyon istiyon .