Müge Anlı'daki Prof. Dr. Şevki Sözen'den korkutan hastane paylaşımı!

14 yıldır ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yer alan Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen, sosyal medya hesabından yaptığı hastane paylaşımıyla hayranlarını korkuttu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Gündüz kuşağının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Adli Tıp konusunda yıllardır yorumlar yapan Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen, sosyal medya hesabından yaptığı hastane paylaşımıyla takipçilerini endişelendirdi. Eşiyle hastanede çekildiği kareleri takipçileriyle paylaşan Sözen, "Canım hayat yoldaşım, eşim, sevdiğim dün ani bir gereksinimle oldukça önemli bir operasyon geçirmek durumunda kaldı" ifadelerini kullandı.

MÜGE ANLI'YA TEŞEKKÜR ETMEYİ İHMAL ETMEDİ

"Sevdiğiniz söz konusu olduğunda profesyonel olamıyorsunuz" diyen ünlü doktor, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi:

"Kaygılıydık. Şaşkındık. Doktorsanız sevdiğiniz söz konusu olduğunda profesyonel olamıyorsunuz. Duygusal yanınız ağır basıyor. İşte bu koşullarda yıllardır eşimin doktoru olan can dostumuz, alanında duayen bir hekim, çok değerli hocamız sevgili Prof. Dr. Engin Oral’ın ve ekibinin hünerli ellerine ve bilgisine kendimizi bıraktık. Yukarıdaki gördüğünüz resim bu kadar ağır bir ameliyattan 24 saat sonra çekildi. Bu süreçte gerek telefonları, gerek mesajları ,gerek dualari ve güzel dilekleri ile bizleri yalnız bırakmayan ailemize, sevdiklerimize ve çalışma arkadaşlarım sevgili ATV ekibi ile, kıymetli dostumuz Müge Anlı’ya Rahmi Özkan’a sonsuz teşekkürler."

Mehmet Şevki Sözen ve eşi

Mehmet Şevki Sözen ve eşi

Prens Harry Kraliçe II. Elizabeth'i yok saydı! Saygısızlıkta sınır tanımıyor...

İLİŞKİLİ HABER

Prens Harry Kraliçe II. Elizabeth'i yok saydı! Saygısızlıkta sınır tanımıyor...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0