Sinan Akçıl'dan çarpıcı itiraf! "En zoru Ajda Pekkan, en kolayı Demet Akalın"

Geçtiğimiz gün Güngören'de düzenlenen boks organizasyonunda sahne alan şarkıcı Sinan Akçıl, gazetecilerin sorularının yanıtsız bırakmadı. Şarkıcı basın mensuplarına çalıştığı isimlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Eşi Burcu Kıratlı ile boşanma aşamasında olan şarkıcı Sinan Akçıl geçtiğimiz akşam Güngören'de düzenlenen bir boks organizasyonunda sahne aldı. Etkinlik sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akçıl, çalıştığı ünlü isimlerle ilgili de samimi itiraflarda bulundu. Bunun yanı sıra ünlü şarkıcı sahne aldığı sırada, dünyanın gündeminde olan Rusya'nın Ukrayna üzerinde gerçekleştirdiği saldırılardan dolayı barış çağrısında bulunmayı da ihmal etmedi. Akçıl, "Ukrayna için barış istiyorum. Savaşın durması en büyük isteğim. Böyle bir tişört giyerek, Ukrayna'ya destek olmak istedim" şeklinde konuştu.

sinan akçıl boks organizasyonunda sahne aldı

sinan akçıl boks organizasyonunda sahne aldı

"EN ZORU AJDA PEKKAN, EN KOLAYI DEMET AKALIN"

Basın mensuplarının "Birçok isimle çalıştınız. Sizi en çok zorlayan ve en rahat çalıştığınız isimler kimler?" sorusuna Akçıl, "En zor isim Ajda Pekkan, en kolay isim ise Demet Akalın... Demet, bir kere dinlesin yeter ama Ajda öyle değil. Çok titizdir ve şarkının üstünde bayağı çalışırız" ifadeleriyle yanıt verdi.

Ünlü komedyen Eser Yenenler'den domuz karikatürüne 30 bin TL'lik dava

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü komedyen Eser Yenenler'den domuz karikatürüne 30 bin TL'lik dava

BİR YORUM YAPIN 0