Berk Oktay'dan korkutan haber! "Ciddi anlamda sarstı"

Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay koronavirüse yakalandı. Ünlü oyuncunun testinin pozitif çıkması üzerine Yasak Elma setine ara verilirken Oktay sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında hayranlarına bilgi verdi.

Yakın zamanda oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy ile nişanlanan 'Yasak Elma' dizisinin Çağatay'ı Berk Oktay ikinci kez koronavirüse yakalandı. Ünlü oyuncunun testinin pozitif çıkması üzerine Fox TV ekranlarında her Pazartesi akşamı izleyiciyle buluşan Yasak Elma dizi setine ara verildi. Sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili paylaşım yapan Oktay takipçilerini, " Lütfen maskenizden uzaklaşmayın" sözleriyle uyardı.

Berk Oktay koronavirüse yakalandı

Berk Oktay koronavirüse yakalandı

"VİRÜS BU SEFER CİDDİ ANLAMDA SARSTI"

Oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy ile evlilik hazırlıklarında olan Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay'ın ikinci kez koronavirüse yakalanması hayranlarını üzdü. Bunun üzerine ünlü oyuncu sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bilgi verdi. Virüsün kendisini bu kez sarstığını söyleyen oyuncu paylaşımında, "Herkese merhabalar. Maalesef ikinci kez Covid-19'a yakalandım. Öncelikle şifa dileklerini ve duasını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Beslenmeme, sağlığıma çok dikkat etmeme rağmen virüsten kaçamadım ve bu sefer ciddi anlamda sarstı. 'Virüs etkisin kaybetti ve artık çok da fazla önleme gerek yok' gibi bir algı oluştu maalesef. Lütfen maskenizden uzaklaşmayın ve olabildiğince tedbirli olmaya devam edin. Toparlıyorum, en kısa zamanda görüşmek üzere. Sevgiler..." ifadelerini kullandı. 

berk oktay ikinci kez koronavirüse yakalandı

berk oktay ikinci kez koronavirüse yakalandı

NE OLMUŞTU?

Dizinin yönetmenliğini üstlenen Ece Erdek Koçoğlu'nun koronavirüse yakalanmasının ardından sette çıkan yeni bir vaka, diziye ara verilmesine sebep oldu. Dizinin başrol oyuncularından olan Berk Oktay'ın da, Koçoğlu'nun ardından ikinci kez koronavirüs testinin pozitif çıkması hayranlarını üzdü. Foz TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma'nın başrol oyuncularından olan Berk Oktay'ın testinin pozitif çıkmasıyla dizi setine ara verildi.

Demet Akalın Semih Öztürk adına Acun Ilıcalı'dan özür diledi!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın Semih Öztürk adına Acun Ilıcalı'dan özür diledi!

BİR YORUM YAPIN 0