Kate Middleton'ın takılarının sırrı ortaya çıktı! Ukrayna'ya destek vermek için...

50 yıllık gelenek olan İngiliz Milletler Topluluğu Günü kutlamasında safir ve pırlantadan oluşan kolye ve küpeleriyle gündem olan Kate Middleton'ın sırrı ortaya çıktı. Baştan aşağı maviler içinde göz kamaştıran Cambridge Düşesi Ukrayna'ya destek verdi.

Geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen İngiliz Milletler Topluluğu Günü kutlamalarına katılan Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın tercih ettiği kıyafet sosyal medyada gündem oldu. 

Prens William ve eşi Kate Middleton

Prens William ve eşi Kate Middleton

Baştan aşağı maviler içinde bir kombin yapan Middleton'ın takı tercihinin gizli bir anlam taşıdığı öğrenildi. People dergisinin haberine göre; Prens William'ın eşi Kate Middleton 2020 yılında Buckingham Sarayı'nda Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy ve eşi Olana ile tanışma sırasında mavi takılar tercih etmişti. Aynı takıları İngiliz Milletler Topluluğu Günü'nde de kullanan Middleton safir ve pırlantadan oluşan kolye ve küpeleriyle aslında bir mesaj verdi.

Cambridge Düşesi Kate Middleton

Cambridge Düşesi Kate Middleton

Prenses Diana'nın koleksiyonuna ait olan takıları kullanan Middleton, iddialara göre Ukrayna halkının yanında olduğunun sinyalini verdi. Düşes daha önce de Ukrayna Kültür Merkezi'ni ziyaret ederken Ukrayna bayrağını kıyafetine iliştirmiş ve Ukrayna bayrağı renginde Alexander McQueen imzalı bir kazak tercih etmişti.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy, eşi ve Kate Middleton

Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy, eşi ve Kate Middleton

NE OLMUŞTU?

Son dönemlerde yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündemden düşmeyen İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, pek çok etkinlik ve davete katılamamasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 96'ıncı yaşına girmeye hazırlanan Kraliçe II. Elizabeth, 50 yıllık gelenek olan İngiliz Milletler Topluluğu Günü kutlamasına katılım sağlayamadı. 

Kraliyet doktorları endişeli! Kraliçe II. ElizabethİLİŞKİLİ HABERKraliyet doktorları endişeli! Kraliçe II. Elizabeth'in durumu iyi değil

İngiliz Milletler Topluluğu Günü kutlaması

İngiliz Milletler Topluluğu Günü kutlaması

Westminster Abbey’de yapılan törende İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a kraliyet ailesinin diğer üyelerinin katıldığı görüldü. Önümüzdeki ay 96 yaşına girecek olan Kraliçe'nin ilerleyen yaşı nedeniyle etkinlikte yer almadığı açıklandı.

İngiliz Kraliyet Ailesi

İngiliz Kraliyet Ailesi

Prens Charles ve eşi Düşes Camilla ile Prens William ve eşi Düşes Kate Middleton, etkinlikte Kraliçe'yi temsil etti. Kraliyet yazarlarına göre; gözde çiftler Kraliçe'nin yokluğunu hissettirmedi.

Kate Middleton ve eşi Prens Charles

Kate Middleton ve eşi Prens Charles

Yaklaşık bin 500 kişinin izlediği bir resmi geçitle başlayan tören canlı yayın olarak ekranlara yansıdı. Pek çok politikacı ve diplomatın hazır bulunduğu törende Mica Paris ve Emeli Sande gibi ünlü sanatçılar sahne aldı. 

Emeli Sande

Emeli Sande

Törende Kate Middleton'ın maviler içerisindeki kombini yoğun ilgi görürken Lock & Co imzalı şapka ve Jimmy Choo çantası da çok konuşuldu. Prenses Diana’nın mirası olan zümrüt ve safir mücevherlerle kıyafetlerini tamamlayan Cambridge Düşesi törene damga vurdu. 

Kate Middleton

Kate Middleton

Burak Hakkı'dan Yunanistan hamlesi! The Bridge dizisinin kadrosuna dahil oldu

İLİŞKİLİ HABER

Burak Hakkı'dan Yunanistan hamlesi! The Bridge dizisinin kadrosuna dahil oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

hah ha hah 2 yıl önce

evet bu destek savaşın seyrini değiştirir.