Şarkıcı Tuğba Ünal eski mesleğini anlattı! Duyanlar şoke oldu

Şair ve şarkı yorumcusu olan Tuğba Ünal bir YouTube kanalına konuk oldu. Ünlü müzisyen ve şair Ünal katıldığı programda kariyerinden bahsederken eski mesleği turist rehberliğini bırakıp nasıl şarkıcı olduğunu, "Sanat benim nefesim" sözleriyle anlattı.

Geçtiğimiz günlerde bir YouTube kanalına konuk olan müzisyen ve şair Tuğba Ünal kendisi hakkında, duyanları şoke edecek açıklamalarda bulundu. Şarkıcılıktan önce 4 yıl turist rehberliği yaptığına değinen ünlü isim 'sanat'a olan sevgisinin eski mesleğini önüne geçtiğini belirtti.

Tuğba Ünal eski mesleğinden bahsetti

Tuğba Ünal eski mesleğinden bahsetti

"SANATIN İÇİNDE OLMASAYDIM BELKİ ÖLÜRDÜM"

Ünlü isim katıldığı programda "Sanat senin için ne ifade ediyor" sorusu üzerine, "Sanat her şey, sanat yaşam. Benim nefesim artık. Turist rehberliği yapıyordum ama mesleğimi bıraktım. Sonra bir boşanma sürecim oldu ve sanata tutundum. Bazıları sanatı keyfi yapar ama ben nefes almak için yapıyorum. Sanatı yapıyor olmasaydım ne yapardım diye düşündüğümde hiçbir şey bilmiyorum. Belki de yaşamazdım. O kadar kıymet veriyorum. Bizim sektörümüz çok zor. Yüzüne güldüğün insanlar arkandan konuşuyor. Sanat samimiyeti sever, orada yalana yer yok. Gerçek sanatçı olarak parmakla gösterilmek çok başka bir şey. Ömrüm boyunca da canla başla sanat için mücadele edeceğim" şeklinde konuştu.

Tuğba Ünal kimdir?

Tuğba Ünal kimdir?

TUĞBA ÜNAL KİMDİR?

Şair ve şarkı yorumcusu olan Tuğba Ünal aslen Ankaralıdır. Babasının memuriyetinden dolayı Anadolu'nun pek çok şehrinde çocukluğunu geçirmiş olan şarkıcı, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nde Turizm Rehberlik bölümünü okudu. Ünal 4 yıl boyunca hem turist rehberliği ,hem de İngilizce öğretmenliği yaptı. O yıllarda bir dönem vize danışmanlığı ve çevirmenlik yaparak farklı kültürleri tanımak adına yurt dışı seyahatlerinde bulunmuştur, İlk ekran tecrübesi 'turizm güncesi' programı ile Başkent Tv de olmuştur. Şair Ünal'ın ilk şiir kitabı, 'Güzellik Zor Hikaye' adıyla çıkmıştır.

Turizm Rehberliği mesleğini bırakıp şarkıcılığı seçen Tuğba Ünal şimdilerde 'Öyküm Sensin' adlı şiir kitabı üzerine adından çokça bahsettiriyor.

Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş ile karın tadını çıkardı!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş ile karın tadını çıkardı!
Survivor All Star 50. bölüm fragmanı yayınlandı! Denge düellosu

İLİŞKİLİ HABER

Survivor All Star 50. bölüm fragmanı yayınlandı! Denge düellosu

BİR YORUM YAPIN 0