Şeyma Subaşı yine yapacağını yaptı! Su böreğine 'water pie' dedi...

Türk yemeklerini öven ve su böreğine 'water pie' yazan Şeyma Subaşı Yeşim Salkım ve kızının diline düştü.

Mohammed Alsaloussi ile ani bir şekilde nişanı atarak İstanbul'a dönme kararı alan Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, ailesinin yanına gelince gündem oldu.  Şeyma Subaşı ailesinin evinde vakit geçirirken yaptığı paylaşımlarla yine dalga konusu oldu.  Türk yemeklerini öven ve su böreğine 'water pie' yazan Şeyma Subaşı Yeşim Salkım ve kızının diline düştü.

şeyma subaşı paylaşımı

şeyma subaşı paylaşımı

Gizem Salkım Şeyma Subaşı'nın paylaşımlarını görünce "Allah'ım sen bize sabır ver neyin kafasını yaşıyor bir de İngilizceye çevirmiş water pie diye. Pie da börek demek ya" diyerek dalga geçti.

"GÖRGÜSÜZ ŞEYLER"

Yeşim Salkım kızının yorumunu görünce sessiz kalmadı ve o da "Anneciğim sen ağzında altın kaşıkla doğdun şunlar senin kesip attığın tırnak etmez. Sonradan öğrenilen İngilizce anca bu kadar olur. Görgüsüz şeyler artık yeminle sinir oluyorum hepsi burada prenses oldu" dedi.

Kubilay Aka Oğlum dizisi hakkındaki bilinmeyenleri açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Kubilay Aka Oğlum dizisi hakkındaki bilinmeyenleri açıkladı!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

AYKUT 06 2 yıl önce

bu kizi böyle yarim akilli yapan bu ACUN denen TÜRK ve Müslüman düsmani ...BU adamin REZILLIKLERI MYÜZÜNDEN ..koskoca bir nesil CÖküntü yasiyor ...bunu tv lerden MEN edin bir zahmet

AYKUT 06 2 yıl önce

bu kiz Türk olamaz ...gavurlasmis resmen ...bakin buna ibret alin ey kizlar ...sonunuz onun bunun diline düsmek ...rezil olmak