Gazeteci Nihat Genç'ten Şahan Gökbakar'a sert tepki: 5 yaş zekasıyla iyi anlıyor!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada şarkıcı Kıraç ile yazar Özgür Demirtaş arasında çıkan polemikte oyuncu Şahan Gökbakar'ın Demirtaş'tan yana tavır takınması gündemde bomba etkisi oluşturdu. Bunun üzerine gazeteci Nihat Genç'ten, oyuncu Gökbakar'a anlamlı bir tepki geldi.

Geçtiğimiz günlerde Twitter'da şarkıcı Kıraç ile ekonomist yazar Özgür Demirtaş arasında çıkan tartışmayla alay eden oyuncu Şahan Gökbakar'ın paylaşımları gündem oldu. Demitaş'tan yana tavır takınan Gökbakar'ın #özgürdemirtaşkırmızıçizgimizdir etiketiyle yazdığı, "Prof. Demirtaş ekonomist bir halk ozanıdır. Bilgi ve tecrübesi, herkesin anlayacağı şekilde dökülür dilinden" şeklindeki sözleri üzerine gazeteci Nihat Genç'ten sert bir tepki geldi. 

Nihat Genç

Nihat Genç

5 YAŞ ZEKASIYLA FİLMLER YAPAN...

Sosyal medyada Demirtaş ve şarkıcı Kıraç arasında geçen polemiğe oyuncu Gökbakar da alaycı bir dille dahil oldu. Demirtaş'ı destekleyici paylaşımlar yapan oyuncuya ilk tepki ünlü şarkıcıdan gelirken, gazeteci Nihat Genç Gökbakar'ın tavrına karşı sessizliğini koruyamadı.

Şahan Gökbakar

Şahan Gökbakar

'Recep İvedik' tiplemesiyle hafızalarda yer eden ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Şahan Gökbakar'ın, "Prof. Demirtaş ekonomist bir halk ozanıdır. Bilgi ve tecrübesi, herkesin anlayacağı şekilde dökülür dilinden. Müzisyenin 'neden bu kadar takip ediliyor?' sorusuna açıklayıcı olabilir. Bu garip komedyenin anlamadığı ise neden böyle bir soru var?" şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

KıraçİLİŞKİLİ HABERKıraç'tan Özgür Demirtaş ile polemiğinde kendisiyle dalga geçen Şahan Gökbakar'a sert sözler!

Oyuncunun bu tavrı üzerine Genç, "Peter Sellers 'Merhaba Dünya' filminde beş yaş zekasında bahçıvandır ve 'çiçekler açacak' 'kar yağacak' gibi naif sözleriyle dünya borsasına ve Amerikan başkanlarına 'ekonomi danışmanlığı' yapıverdiği anlatılır, çok eğlencelidir, dünyalıları güldürür ve…

...Medyamızda da tıpkı filmdeki gibi beş yaş zekasında Özgür Demirtaş peydah oldu, filmdeki gibi inecek-çıkacak gibi basit laflarla yüzbinleri etkiliyormuş(?!), gülmeyin, yine beş yaş zekasında filmler yapan Şahan, Demirtaş’ı sahipleniyor, neden, ANLADIĞI İÇİN!" ifadelerini kullanmıştır. 

Asterix'in efsanesi Gerard Depardieu İstanbul'da yaşamaya karar verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Asterix'in efsanesi Gerard Depardieu İstanbul'da yaşamaya karar verdi!
Tarık Mengüç kendisini dinlemeyen seyirciye öyle bir şey yaptı ki...

İLİŞKİLİ HABER

Tarık Mengüç kendisini dinlemeyen seyirciye öyle bir şey yaptı ki...

BİR YORUM YAPIN 0