Hadise Nihan Peker defilesine katıldı! Parmağındaki pırlantayı gizleyemedi!

Ünlü şarkıcı Hadise kardeşi Derya Açıkgöz’le Fashion Week İstanbul kapsamında Çırağan Sarayı’nda düzenlenen Nihan Peker defilesine katıldı. Geçtiğimiz akşam Mehmet Dinçerler ile sade bir törenle nişanlanan şarkıcı parmağındaki alyansı ve pırlantayı gizlemeye çalıştı.

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz akşam evlilik teklifine evet dediği iş insanı Mehmet Dinçerler ise sade bir törenle nişanlandı. Kardeşi Derya Açıkgöz'le Fashion Week İstanbul kapsamında Çırağan Sarayı'nda düzenlenen Nihan Peker defilesine katıldı. Nişan töreninde akılalmaz harekete imza atan Hadise, parmağındaki yüzüğü gizlemeye çalışırken gazetecilerden gelen soruları "Başka zaman konuşuruz" diyerek yanıtsız bıraktı.

Hadise ve kardeşi Derya Açıkgöz

Hadise ve kardeşi Derya Açıkgöz

Mehmet Dinçerler şarkıcı HadiseİLİŞKİLİ HABERMehmet Dinçerler şarkıcı Hadise'yi istemeye gitti! Hadise'den skandal hareket...

3 MİLYONLUK TEKTAŞINI GİZLEYEMEDİ

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz gün Fashion Week İstanbul kapsamında Çırağan Sarayı'nda düzenlenen Nihan Peker defilesine modelist kardeşi Derya Açıkgöz ile katıldı. Parmağındaki alyansı ve pırlantayı saklamaya çalışan ünlü şarkıcı objektiflerden kaçamadı.

sade bir törenle nişanlandılar

sade bir törenle nişanlandılar

Gazetecilerden nişan töreniyle ilgili gelen soruları, "Arkadaşlar bugün çok sevdiğim Nihan'ın defilesine geldik. Hepinize teşekkür ederim. Başka zaman konuşuruz" sözleriyle geçiştirdi.

BİR YORUM YAPIN 0