Serdar Ortaç: Cumhurbaşkanımızı destekliyorum!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, dijital bir platforma yayınlanan '40' isimli programın konuğu oldu. Ortaç Tarkan'ın 'Geççek' şarkısı hakkında görüşlerini bildirirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Attığı adımlar 10 numara" dedi.

Son dönemlerde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç  dijital bir platformda Cansu Canan Özgen'in sunumunu yaptığı '40' adlı programa konuk oldu. Programda Türkiye gündemiyle ilgili konuşan ünlü şarkıcı, muhalefetin tepkisinden çekinmediğini belirterek, "Ben Tayyip ağabeyi, Emine ablamı kişilik olarak seviyorum." şeklinde konuştu.

Serdar Ortaç Recep Tayyip Erdoğan

Serdar Ortaç Recep Tayyip Erdoğan

"CUMHURBAŞKANI'NIN HER ADIMINI DESTEKLİYORUM"

Özgen tarafından Ortaç'a yöneltilen Tarkan'ın 'Geççek' şarkısıyla ilgili, "Tarkan Cumhurbaşkanına saygısızlık mı etti?" sorusuna şu sözlerle yanıt verdi:

"Eskiden muhalefet kızmasın diye temkinli konuşuyordum, artık temkinli konuşmuyorum. Her geçen gün görüyorum ki, bütün atılan adımlar 10 numara. Evet Cumhurbaşkanımızın, hükümetin yaptığı her adımı destekliyorum."

Cumhurbaşkanımızı destekliyorum

Cumhurbaşkanımızı destekliyorum

"DİNLENECEK BİR ŞARKI DEĞİL"

Ortaç sözlerinin devamında, "Tarkan olayı gereksiz bir polemik. Bu şarkıyı onun için yapmadığı belli. Adam pandemi geçecek diye bağırdı. Şarkı da çok dinlenecek ve üzerinde konuşulacak bir şarkı değil ki! Lay lay lom yaparım, hepimiz yaparız. Bu duruma düşmemek için böyle şarkılar yapmıyorum. Adamı mahvettik işte. Geççek geççek bu işte... Çocuk pandemi geççek diyor nerelere çekiliyor. Bunlar olmasın diye aşk şarkısı yapıyorum işte, kafam basmadığı için değil! Kafam çok da iyi basar benim" sözlerine yer verdi.

Burak Hakkı'dan Yunanistan hamlesi! The Bridge dizisinin kadrosuna dahil oldu

İLİŞKİLİ HABER

Burak Hakkı'dan Yunanistan hamlesi! The Bridge dizisinin kadrosuna dahil oldu

BİR YORUM YAPIN 0