Alain Delon'un oğlu Fabien Delon 'öldü' haberlerine ateş püskürdü: Babam ölmedi!

Bir zamanların en beğenilen oyuncularından Alain Delon'un İsviçre'de 86 yaşında yaşama veda ettiği iddia edilmişti. Ancak Delon'un oğlu Alain-Fabien Delon, babası hakkında çıkan ölüm haberlerinin asılsız olduğunu söyledi.

"Macera Peşinde", "Kiralık Katil" ve "Zorro" gibi başarılı yapımlarda rol alan dünyaca ünlü film yıldızı Alain Delon'un kötüye giden sağlık durumundan dolayı öldüğü iddia edilmişti. "Yaşlanmak berbat! Hiçbir şey yapamıyoruz. Görünüşümüzü ve görme duyumuzu kaybediyoruz. Ayağa kalkamıyor, ağrı hissediyoruz. Büyük bir eziyet" şeklinde konuşan Delon'un şoke eden açıklamalarının ardından İsviçre'de son nefesini verdiği haberi sosyal medyada gündem oldu.

Alain Delon

Alain Delon

Alain Delon hayranlarını yasa boğan ölüm haberi, tüm dünyada büyük yankı uyandırırken usta aktörün oğlu Alain Fabien Delon konuya açıklık getirdi. 28 yaşındaki Alain Fabien Delon, ünlü yıldız ile ilgili ortaya atılan 'öldü' haberlerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yalanladı.

 Alain Fabien Delon

Alain Fabien Delon

Babası hakkında çıkan haberlere ateş püsküren Alain Fabien Delon "İki haftadır 'sözde' dergilerde ve sosyal medya paylaşımlarıma yapılan yorumlarda babamın ötanazi ile hayatına son vermek istediğine dair haberler okuyorum. Bu doğru değil. Bütün bunlara bağlamının dışına çıkarılmış bir cümle neden oldu" ifadelerini kullandı. 

Alain Delon

Alain Delon

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

Dünyaca ünlü aktör Alain Delon, ilerleyen yaşıyla beraber hastalıklarla boğuşmak istemediğini söyledi. 86 yaşındaki Fransız aktör, ötenazi ile hayatına son vermeyi dilediğini açıkladı. 

Alain Delon

Alain Delon

Le Point dergisine göre; ünlü yıldız "Yaşlanmak berbat! Hiçbir şey yapamıyoruz. Görünüşümüzü ve görme duyumuzu kaybediyoruz. ayağa kalkamıyor, ağrı hissediyoruz. Büyük bir eziyet." diyerek ötenazi talep etti.

Alain Delon gençliği

Alain Delon gençliği

Oğlu Anthony Delon'dan ölmesine yardım etmesini isteyen ünlü aktör, 2002 yılında geçirdiği ağır depresyon sırasında bir kez intihar girişiminde bulunmuştu. 1957'den beri oyunculuk yapan Delon'un bu isteği hayranlarını şoke etti. 

Alain Delon ötenazi ile hayatına son vermek istiyor

Alain Delon ötenazi ile hayatına son vermek istiyor

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ının ölümünün 18.yılı!  Süleyman Çakır nasıl öldü?

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ının ölümünün 18.yılı! Süleyman Çakır nasıl öldü?

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0