Şarkıcı Özgün'den anlamlı hareket! Dünya Down Sendromu Günü için bağış kampanyası

Şarkıcı Özgün Uğurlu Instagram hesabından 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü'ne özel kampanya başlattığını duyurdu. Şarkıcı Özgün 23 Mart doğumlu olan oğlu Ediz'in yaklaşan doğum günü hediyesi için de Down Sendromlu özel çocukların eğitimi için bağış yapacak.

21 Mart Dünya Down Sendromu Günü'nde sosyal medya hesabından bağış kampanyası yapacağını duyuran şarkıcı Özgün, "Ediz'e en anlamlı doğum günü hediyesinin Down sendromlu çocukların eğitimine destek vermek olduğunu düşündük ve onun adına bu bağış kampanyasını başlattık" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı ÖzgünİLİŞKİLİ HABERŞarkıcı Özgün'ün oğluyla paylaşımı olay oldu! 'Ediko'nun katkılarıyla...'

"BİZ BEBEK BEKLİYORDUK ALLAH BİZE MELEK GÖNDERDİ"

2012 yılında kendisi gibi müzisyen olan Nida Karaçar ile dünyaevine giren Özgün Uğurlu 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü'ne özel sosyal medya hesabından anlamlı bir paylaşımda bulundu. Ünlü çiftin down sendromlu 'Ediz' adındaki çocukları hakkında şarkıcı Özgün duygularını şu sözlerle dile getirdi:

Özgün Uğurlu

Özgün Uğurlu

"Bu durumu hastalık olarak görmüyorum. Benim için önemli olan bunu duyduğum an değil; Ediz’i kucağıma ilk aldığım zaman hissettiklerimdi. Çok acayip bir şeydi; sanki kalbi avuçlarımda atıyordu. Biz bir bebek bekliyorduk, Allah bize bir melek gönderdi."

Evlilik hazırlığında olan Hyun Bin reklam çekimleri için kamera karşısına çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Evlilik hazırlığında olan Hyun Bin reklam çekimleri için kamera karşısına çıktı!
Kemal Sunal'ın yıllar sonra ortaya çıkan videosu duygulandırdı

İLİŞKİLİ HABER

Kemal Sunal'ın yıllar sonra ortaya çıkan videosu duygulandırdı

BİR YORUM YAPIN 1

Omer Arslanoglu 2 yıl önce

sizleri seviyoruz massallah