Shakira'dan eşi Gerard Pique'ye övgü dolu sözler!

Barcelona'nın İspanyol yıldızı Gerard Pique ile evli olan dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak eşinin dünyanın en iyi defans oyuncusu olduğunu ifade etti.

Geçtiğimiz akşam gerçekleşen Real Madrid ve Barcelona karşılaşmasında Barcelona 4-0'lık bir skorla büyük başarıya imza attı. El Clasico olarak adlandırılan iki takımın kıyasıya mücadelesinin ardından dünyaca ünlü yıldız Shakira da sevincini gizleyemedi. 

Shakira ve eşi

Shakira ve eşi

İspanya La Liga devi Barcelona'da forma giyen Gerard Pique için övgü dolu sözler sarf eden Shakira eşini yere göğe sığdıramadı. Eliyle 4 yaparak fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Shakira, eşini dünyanın en iyi savunmacısı olarak nitelendirdi. 

Shakira ve eşi Pique

Shakira ve eşi Pique

"Gerard bunları herkesin önünde söylememe izin vermiyor" diyen ünlü şarkıcı eşi için "Kahramanlığıyla böyle oynayabilir, her türlü sakatlığı ve acıyı yenebilir. Her zaman elinden gelenin en iyisini yapar. Bunları eşim olduğu için değil, dünyanın en iyi defans oyuncusu olduğu için söylüyorum." ifadelerini kullandı. 

Shakira ve Pique

Shakira ve Pique

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski Mila Kunis ve eşi Ashton Kutcher'a teşekkür etti!

İLİŞKİLİ HABER

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski Mila Kunis ve eşi Ashton Kutcher'a teşekkür etti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0