Mehmet Dinçerler kesenin ağzını açtı! Hadise'ye nişanda taktığı bileziğin fiyatı şoke etti

Geçtiğimiz günlerde evlilik teklifiyle magazin gündemine bomba gibi düşen iş insanı Mehmet Dinçerler, nişanda da Hadise'ye taktığı pırlanta bilezik ile tekrar gündem oldu. Ünlü şarkıcıya taktığı pırlanta bileziğin fiyatı dudak uçuklattı.

Sevilen şarkıcı Hadise aldığı evlilik teklifiyle olay olmuştu. Dinçerler ile geçtiğimiz hafta Göktürk'teki evinde evliliğe ilk adımı atan ünlü popçu, nişan öncesinde tüm çalışanlara gizlilik sözleşmesi imzalattı.

Evlilik teklifinde bulunurken Marisa Perry marka 3 milyon TL'lik bir yüzük takan damat, nişanda da kesenin ağzını açtı.

"MİLYONLUK GELİN"

Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre; Mehmet Dinçerler ile ailesi, Hadise'ye bu kez de 75 bin dolar yani yaklaşık 1 milyon 100 bin TL'lik pırlanta bir bilezik taktı. Dinçerler Ailesi'nin bir de pırlanta kolye taktığı güzel popçu, "Milyonluk gelin" dedirtti.

mehmet dinçerler ve hadise nişan

mehmet dinçerler ve hadise nişan

Fahriye Evcen'den şoke eden paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen'den şoke eden paylaşım!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 10

Yüksel 2 yıl önce

Çok mu önemli, insanın ahlâkı güzel olsun, mal mülk servet boş şeyler, dünyaya gelirken çıplaktık giderken de çıplak gidecek

İsminiz 2 yıl önce

Pırlantaları takmasalar yine evlenir miydi?

ZENGİN KİŞİ 2 yıl önce

ne yani buda bir şeymi bende eşime 3 ay önce doğum gününde 3 milyon 700 bin TL değerinde kolye aldım,6 milyon 400 bin TL değerinde spor araba spaeişi verdim oda evlilik yıl dönümü için

Emekli C* 2 yıl önce

KİMİN UMURUNDA Millet Geçim Derdinde BOŞ İŞLER...

aref 2 yıl önce

Bu kadar malın elbet hesap günü sorgusu da çetin olur. Dünyada insanlar açlık ve sefalet çekerken bir kadına takılan takıya bak. Yüzlerce insanı doyuracak para bir faninin kolunda. Rabbim sonumuzu hayretsin.

Yorumların Tümünü Okuyun