Selçuk Ural'dan sert çıkış: Bergen'in yüzüne kezzap atılmasaydı ismi geçmezdi!

Önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıyan ünlü müzisyen Selçuk Ural, arabesk sanatçısı Bergen'in hayatının film yapılmasının doğru olmadığını söyleyerek "Bergen’in yüzüne kezzap atılmasaydı ismi geçmezdi." dedi.

"Bergen" filminin vizyona girmesinin ardından eski eşi Halis Serbest tarafından canice öldürülen şarkıcı Bergen'in hayatı gündem oldu. Ünlü şarkıcı Selçuk Ural, 1982'de yüzüne kezzap atılan "Acıların kadını" Bergen hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. 

Selçuk Ural

Selçuk Ural

Bergen'in hayatının film yapılmasını doğru bulmadığını söyleyen ünlü müzisyen "Bergen’in bir tane şarkısını sorsam söyleyebilir misiniz? Peki Barış Manço’nun, Cem Karaca’nın kaç şarkısını söylersiniz? Onların filmi yapılmadı. Türkiye’de şöhret skandal üstüne kurulmuş. Bir Barış Manço’nun, Tanju Okan’ın filmi yapılmıyor. Bunlar yüzlerce şarkı üreten insanlar. Ama Bergen’in filmi yapılıyor" şeklinde konuştu.

Bergen

Bergen

"Bir Cem Karaca filmi yapın." diyen Ural sözlerinin devamında "Bergen’in yüzüne kezzap atılmasaydı ismi geçmezdi. Acıları seviyoruz. Bergen’in filmi yapıldı, Müslüm Gürses’in filmi yapıldı. Niye Barış Manço’nun, Tanju Okan’ın, Cem Karaca’nın daha nicelerinin filmi yapılmadı?" ifadelerini kullandı.

Bergen filmi

Bergen filmi

Selami Şahin'den şaşırtan itiraf: Özledim'i eşime yazdım!

İLİŞKİLİ HABER

Selami Şahin'den şaşırtan itiraf: Özledim'i eşime yazdım!
Ayşe Tolga'nın yardımına eski eşi koştu! 7 günde ev bulup hediye etti

İLİŞKİLİ HABER

Ayşe Tolga'nın yardımına eski eşi koştu! 7 günde ev bulup hediye etti
Dünya yıldızı Miley Cyrus'un özel jetine yıldırım çarptı!

İLİŞKİLİ HABER

Dünya yıldızı Miley Cyrus'un özel jetine yıldırım çarptı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 8

Kaan 1 yıl önce

Doğru söylüyor doğruya doğru denir

Senay 2 yıl önce

Selcuk Ural cok Hakli!!!

Toplam 1 beğeni

Bamsı 2 yıl önce

adam haklı gibi gibi

Toplam 1 beğeni

Oze 2 yıl önce

Ya Düne Kadar Rahmetlinin Adını Ve Hayatını Bilmeyenler Araştırma Zahmetine Bile Girmeyenler bugün Bergenci Oldu. Şarkılarını Dinlerken Bizimle Dalga Geçenler Şimdi Sırf Tiktok ve Sosyal Medyada Paylaşım İçin Sinemaya Gidip İlk Girişte Bir Paylaşım ve Film Bitinde Gözü Yaşlı Paylaşım için Sinemaya Gider Oldular :)) Dün Bergenin Şarkılarına Iğrenç Diyenler Şimdi Sosyal medya ve Tiktokta Bergenin Şarkıları ile Gündem Olmaya Çalışıyorlar :))

Toplam 1 beğeni

Michael 2 yıl önce

Zorunami gitti film yapildiysa

Yorumların Tümünü Okuyun