Kadir İnanır müjdeli haberi duyurdu! Usta oyuncunun hayatı belgesel oluyor

Geçtiğimiz günlerde Yeniköy'de görüntülenen Kadir İnanır gazetecilerin sorularını cevapladı. İnanır, "10 senedir devam eden, benim hayatımı anlatan bir belgesel var. Direkt ben olacağım ve hayatım anlatılacak" şeklinde konuştu.

72 yaşında olan usta sanatçı Kadir İnanır, son olarak bir yatak reklamında oynamıştı. Usta sanatçı müjdeli haberi duyurdu. İnanır, basın mensuplarının "Biyografi ve otobiyografi filmleri tekrardan gündeme geldi. Hayatınızın film olmasını ister misiniz?" sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

kadir inanır hayatı belgesel oluyor

kadir inanır hayatı belgesel oluyor

"HAYATIM ANLATILACAK"

İnanır, "Film değil ama 10 senedir devam eden, benim hayatımı anlatan bir belgesel var. Çok duygusal bir film gibi, öyle konuk arkadaşlarımız vs yok direkt ben olacağım ve hayatım anlatılacak." dedi.

Sefirin Kızı'nı bırakan Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu ile tatile çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Sefirin Kızı'nı bırakan Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu ile tatile çıktı!
Kadir İnanır'dan dikkat çeken açıklama! Oynamam için Yalı verseler bile...

İLİŞKİLİ HABER

Kadir İnanır'dan dikkat çeken açıklama! Oynamam için Yalı verseler bile...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

tepki 2 yıl önce

halkın nezdinde kendini bitiren adam..!?

mesut 2 yıl önce

bu satılmısın hayatından bıze ne gitsin erbilde suleymanıyede vizyona koysunlar filmini