Chiara Ferragni'nin eşi Fedez pankreas kanserine yakalandı!

İtalyan model Chiara Ferragni'nin rapçi eşi Fedez pankreas kanserine yakalandığını duyurdu.

Gerçek adı Federico Leonardo Lucia olan 33 yaşındaki Fedez'den üzücü haber geldi. Fedez pankreas kanserine yakalandı. Tümör için bıçak altına yatan ünlü şarkıcı hasta yatağından paylaşım yaptı. 

Instagram sayfasında hastanede çekilen fotoğraflarını paylaşan Fedez olup biteni şöyle anlattı: "Geçen hafta pankreasımda nadir görülen bir tümör olduğunu öğrendim."

fedez

fedez

"Bu tümör zamanında alınmazsa hoş olmayan durumlarla karşılaşabileceğim söylendi. Bunun üzerine hem pankreasın bir kısmı hem de tümör altı saat süren bir operasyonla alındı."

Fedez geçirdiği operasyondan iki gün sonra, kendini iyi hissettiğini ve evine, çocuklarına kavuşmak için sabırsızlandığını belirtti. Şarkıcı, iyileşmesinin zaman alacağını da satırlarına ekledi.

Serenay Sarıkaya'dan çarpıcı itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya'dan çarpıcı itiraf!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0