Akın Akınözü marka yüzü oldu!

Geçtiğimiz yıl rol aldığı Hercai dizisiyle büyük çıkış yakalayan şimdilerde Kaderimin Oyunu'yla hayranlarının karşısına geçen Akın Akınözü, ünlü bir giyim markasının yüzü oldu.

'Arkadaşlar İyidir', 'Hercai', 'Payitaht Abdülhamid' gibi başarılı yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Akın Akınözü şimdilerde Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kaderimin Oyunu dizisinde başrolü üstleniyor. Akınözü sergilediği başarılı oyunculuğunun yanısıra yakışıklılığıyla da sosyal medya gündeminde adından çokça bahsettiriyor.

Akın Akınözü

Akın Akınözü

MARKA YÜZÜ OLDU 

Birçok yapımlarda rol almış 31 yaşındaki genç oyuncu Akın Akınözü sadece ekranlarda değil, ünlü bir giyim markasının yüzü olarak da karşımıza çıkacak. Ünlü oyuncuyla Y ve Z kuşağının ilgisini çekeceğini düşünen markadan ilk açıklama şu şekilde geldi: 

"Marka olarak genç kalmak ve genç hissetmeye çok önem veriyoruz. Son yıllarda özellikle Y ve Z kuşağının ilgisi gün geçtikçe artıyor, gençler kendi felsefelerine uyan konforlu markaları benimsiyorlar. Akın Akınözü, eğitimi, yaşam tarzı ve hayat felsefesi ile markamızın imajına büyük katkı sağlayacaktır."

BİR YORUM YAPIN 0