Ali Sunal babasının videosu hakkında ilk kez konuştu: O günlere gittim!

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Fatih Ürek'in paylaştığı Kemal Sunal ve Ali Sunal'ın olduğu video sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü oyuncu Ali Sunal, herkesi duygulandıran Kemal Sunal videosu hakkında ilk kez konuştu. Ali Sunal, "Biraz duygulandım" dedi.

Sevenleri tarafından özlenen Yeşilçam'ın duayen oyuncusu Kemal Sunal, tiplemeleriyle hafızalarda yer alıyor. 2000 yılında bir uçak yolcuğunda kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yuman ünlü sanatçı, tüm sanat dünyasını yasa boğmuştu. Birçok projede unutulmaz oyunculuğuyla gönüllerde yer eden Sunal'ın geçtiğimiz gün ortaya çıkan videosu herkesi duygulandırsa da yüzleri güldürdü. Şarkıcı Fatih Ürek tarafından sosyal medyada paylaşılan Kemal Sunal ve Ali Sunal'ın da bulunduğu video yoğun ilgi görmüştü. Ali Sunal babasının olduğu video hakkında ilk kez açıklamada bulundu.

Kemal Sunal Ali Sunal

Kemal Sunal Ali Sunal

"KEYİFLİ ZAMANLAR GEÇİRİYORDUK"

Son zamanlarda sosyal medyayı kasıp kavuran, bir döneme damgasını vuran 'Haydi Gezelim' şarkısına eşlik ederken kameralara yansıyan Kemal Sunal hakkında Ali Sunal şu sözleri aktardı:

"Ailece böyle yemeklere giderek eğleniyorduk. Güzel ve keyifli oluyordu. Her aile gibi öyle keyifli zamanlar geçiriyorduk. Videoyu görünce o güne gittim, o anları hatırladım. Keyifliydi, tabi biraz duygulandım"

Ali Sunal

Ali Sunal

Ünlü oyuncu gazetecilerden gelen "Kemal Sunal'ın hayatı film olursa rol almak ister misiniz? sorusuna da yanıt veren ünlü oyuncu, "O proje nasıl yapılır bilmiyorum ama ben olmam diye düşünüyorum. Benim olmam zor olur, o iş biraz ağır bir iş. Yapabilirlerse ne güzel olur tabii" şeklinde konuştu.

Sanatçı Muazzez Ersoy tarzıyla dikkat çekti!

İLİŞKİLİ HABER

Sanatçı Muazzez Ersoy tarzıyla dikkat çekti!

BİR YORUM YAPIN 0