Bir Zamanlar Çukurova setinde korkutan anlar! Balyozlu hırsız şoke etti

Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı'nın başrolünde yer aldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' setinde yaşanan ilginç anlar şoke etti. Hastane sahnesinin çekildiği sırada elinde balyozla kaçan adam görevliler tarafından yakalandı.

ATV'nin sevilen dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova' yeni bölümleri için Çukurova Şehir Hastanesi olarak kullanılan eski Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne geldi. Ekip, hastanenin içinde ve dışında hazırlık yaparak çekimlere başladı. Çekimler sırasında set ekibinin hastanenin alt katlarından duyduğu ilginç sesler duyması üzerine balyozlu bir adamın görülmesi korku dolu anlar yaşattı. Set ekibi tarafından hastanenin bahçesinde yakalanan balyozlu adamın daha önce de aynı hastaneye girdiği öğrenildi.

Bir zamanlar çukurova dizi setinde balyozlu hırsız

Bir zamanlar çukurova dizi setinde balyozlu hırsız

BALYOZLU HIRSIZ YAKALANDI

İsmi Abuzer K. olan zanlının hastanenin klima ünitelerini balyozla kırıp çaldığı ve bahçe duvarının dışına pencereden çıkartarak taşıdığı belirlendi. Basın mensuplarını görüp yüzünü kapatan zanlı, yüzünü kapatıp görüntü vermek istemedi.

Balyozlu hırsız yakalandı

Balyozlu hırsız yakalandı

Hastanenin güvenlik görevlisi zanlının yanına giderek, "Seni daha önce de yakaladık. Neden hırsızlık yapıyorsun? Hani söz vermiştin, yapmayacaktın. Bu kez senden şikayetçi olacağız" şeklinde konuştu.

Balyozlu hırsızın yakalanmasının ardından gergin anları atlatan dizi ekibi çekimlerine devam etti.

Dila Tarkan Yunanistan'da gelin oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Dila Tarkan Yunanistan'da gelin oldu!

BİR YORUM YAPIN 0