Foo Fighters'ın davulcusu Taylor Hawkins'in otopsi raporu açıklandı! Kalbi 600 gram çıktı

Grammy ödüllü Amerikalı Rock Müzik Grubu Foo Fighters'ın davulcusu ve vokalisti Taylor Hawkins önceki günlerde hayatını kaybetti. İlk otopsi raporu açıklanan ünlü yıldızın kalbinin yetişkin diğer erkeklere göre iki kat daha büyük olduğu ortaya çıktı.

Dünyaca ünlü rock grubu Foo Fighters, geçtiğimiz günlerde resmi sitesinden yaptığı açıklamada Taylor Hawkins'in hayatını kaybettiğini açıklamıştı. Hayranları yasa boğan haberin ardından ilk otopsi raporu açıklandı. Vücudunda antidepresanlar da dahil 10 farklı uyuşturucu madde kalıntılarına rastlanan ünlü yıldızın öldüğünde kalbinin 600 gram olarak ölçüldüğü belirlendi.

Taylor Hawkins

Taylor Hawkins

Bu durum Hawkins'in kalbinin yetişkin diğer erkeklere göre iki kat daha büyük olduğu anlamına geliyor. 

Foo Fighters grubunun davulcusu Taylor Hawkins hayatını kaybetti

Foo Fighters grubunun davulcusu Taylor Hawkins hayatını kaybetti

NE OLMUŞTU?

90'lı yılların efsanevi müzik grubu Foo Fighters'tan hayranları üzen bir haber geldi. Ünlü grubun vokalisti ve davulcusu Taylor Hawkins'in 50 yaşında kaldığı otelin odasında yaşamını yitirdiği öğrenildi. Sanatçının ölüm nedeni henüz açıklanmazken ölümün "trajik ve zamansız bir kayıp" olduğu ifade edildi. 

Taylor Hawkins

Taylor Hawkins

Foo Fighters’ın resmi sitesinden yapılan açıklamada "Müzikal ruhu ve bulaşıcı gülümsemesini sonsuza dek bizimle yaşayacak. Kalbimiz eşi, çocukları ve ailesiyle ve bu tahmin bile edilemez zor zamanlarda ailesinin mahremiyete önem vermenizi rica ediyoruz​" ifadelerine yer verildi.

 Foo Fighters

Foo Fighters

Mabel Matiz yapımcısıyla davalık oldu: Hayatımın en önemli hukuk mücadelesi!

İLİŞKİLİ HABER

Mabel Matiz yapımcısıyla davalık oldu: Hayatımın en önemli hukuk mücadelesi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

ALP 2 yıl önce

azerbülbülde benzer şekilde öldü cranberies solistide otel odaları tehlikeli uyuşturucu falan olabilir

oflu 2 yıl önce

altın vuruş otel odasında ölen tüm ünlülergibi