Acun Ilıcalı birleşme partisi öncesi paylaştı! Rekor izlenme aldı...

Survivor 2022 All Star'ın haftalardır merakla beklenen birleşme partisi yapıldı. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yarışmacıların Edis'in şarkılarıyla eğlendiği anları paylaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Survivor All Star birleşme partisinde Edis konseri damga vuracak. Birleşme partisi öncesinde Acun Ilıcalı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım heyecanlandırdı.

Ünlü sunucu Acun Ilıcalı, birleşme partisinde konser vererek Survivor yarışmacılarına müzik ziyafeti çektirecek olan Edis Görgülü ve ünlü şarkıcı Zeynep Bastık’ın eşi Tolga Akış ile bir araya geldi. Ilıcalı, Edis ve Tolga Akış ile olan fotoğrafını resmi Instagram hesabından hikayesinde takipçileriyle paylaştı. Ilıcalı’nın bu paylaşımı izleyiciyi heyecanlandırdı.

acun ılıcalı birleşme partisi

acun ılıcalı birleşme partisi

Şarkıcı Hadise nişan sonrası stilini değiştirdi! Herkesten alkış topladı

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Hadise nişan sonrası stilini değiştirdi! Herkesten alkış topladı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0