Sarı saçları olay olmuştu... Dilan Çiçek Deniz yeni imajıyla ilgili ilk defa konuştu!

Yeni projesi için sarıya boyadığı saçlarını kumrala döndüren Dilan Çiçek Deniz, sette çekildiği kareyi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. İmajıyla ilgili çok konuşulan Deniz yaptığı paylaşıma yazdığı notla şaşırttı.

Kariyerdeki başarısıyla izleyenlerin sürekli takdirini alan Dilan Çiçek Deniz, tam gaz yeni projesi için hazırlıklara başladı. Son projesi Alev Alev dizisinde rol alan Çiçek, gündeme sıklıkla yeni imaj denemeleriyle geliyordu.

dilan çiçek sarı saçları

dilan çiçek sarı saçları

"SARIŞIN OLMAK HARİKA"

Saç rengini değiştirmesi ile uzunca bir süre konuşulan Dilan Çiçek Deniz, paylaşımına Anderson'ın "Sarışın olmak harika. Beklentileri düşük olunca insanları şaşırtmak çok kolay oluyor" sözünü yazdı.

dilan çiçek deniz

dilan çiçek deniz

Deniz'in paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ HASTALIĞINI AÇIKLADI!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, skolyoz (omurga eğriliği) hastası olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Açıklamasıyla sevenlerini endişelendiren Deniz, yayınladığı fotoğrafa "Bugün masaja gittim, ameliyata kadar şahane bir çözüm" mesajını yazdı. Hastalığıyla ilgili ilk kez açıklama yapan Deniz, fotoğrafına bir not daha düşerek "Dikişlerim burada" dedi. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde set kazası geçirmiş, kafasına dikiş atılmıştı.

 

dilan çiçek deniz skolyoz hastalığı

dilan çiçek deniz skolyoz hastalığı

SKOLYOZ HASTALIĞI NEDİR?

Skolyoz hastalığı omurganın çoğunlukla göğüs ve/veya bel bölgelerinde görülebilen, yana doğru eğrilik olarak adlandırılır. Tek başına olabileceği gibi, kifoz (kamburluk; arkadan öne doğru anormal bir eğrilik) ile beraber de görülebilir 

Skolyoz (Omurga eğriliği hastalığı kız çocuklarında çok daha sık görülür. Özellikle 30 dereceyi geçen skolyozlar genç kızlarda erkeklere oranla on kat fazla görülmektedir. 
Skolyoz omurganın sırt veya bel bölgelerinin yana doğru eğilmesidir. Bazen normalde var olan sırttaki kamburluk veya beldeki çukurluğunda artması ile beraber olur.

Geçtiğimiz günlerde saçlarını sarıya boyatan Dilan Çiçek Deniz, "Robot Sophia diyebilir miyiz?" notuyla takipçilerine sunmuştu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarında takipçileri tarafından sarı saçı beğenilmemişti.

dilan çiçek yeni saçları

dilan çiçek yeni saçları

KUMRALA DÖNÜŞLE BERABER "YENİ KARAKTER YÜKLENİYOR"

Sosyal medya mecralarını aktif olarak kullanan Dilan Çiçek Deniz, kuaförde saçlarını kumrala boyanırken ki halini "Yeni karakter yükleniyor" notuyla paylaştı. Ünlü isim, ardından da aynada verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

dilan çiçek yeni proje

dilan çiçek yeni proje

YİNE Mİ SARIYA BOYADI?

Dilan Çiçek Deniz Instagram hesabından son yaptığı paylaşımla takipçilerinin kafasını karıştırdı. Deniz bu defa sarı saçlarıyla poz verdi. İşte o fotoğraf...

dilan çiçek deniz

dilan çiçek deniz

DİLAN ÇİÇEK DENİZ SETTE TALİHSİZ KAZA GEÇİRDİ

Şimdilerde Kiracı projesi için hazırlıklara başlayan Dilan Çiçek Deniz, sette geçirdiği talihsiz kaza ile sevenlerini korkuttu. Kafasını sert bir zemine vuran Dilan Çiçek Deniz'e iki dikiş atıldı.

dilan çiçek deniz sette kaza

dilan çiçek deniz sette kaza

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

ilknıur 2 yıl önce

helal urfalım sarı sarı karakıza olmuş