Şarkıcı Karsu açıklamasıyla duygulandırdı: Amerika'da ırkçılık duvarlarını Türkler yıktı!

Son dönemde çıkardığı şarkılarla gündem olan Karsu yaptığı açıklamalarla da duygulandırdı. Karsu, Amerika'da vereceği konser öncesi Washington'daki Türk Büyükelçiliği'ni ziyaret etti. Ünlü şarkıcı siyahi müzisyenlerin ana kapıdan girebildikleri ilk mekan olduğunun altını çizdi ve Amerika'da ırkçılık duvarlarının Türkler sayesinde yıkıldığını belirtti.

Türk asıllı Hollanda'da yaşayan ünlü sanatçı Karsu Dönmez, Amerika'da vereceği konser öncesi Washington'daki Türk Büyükelçiliği'ni ziyaret etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı Karsu, "Bu bina Afrikalı Amerikalıların ve beyaz Amerikalıların birlikte müzik yaptıkları ilk yer. Bu yüzden çok özel" dedi.

karsu Amerika

karsu Amerika

IRKÇILIK DUVARLARI TÜRKLER SAYESİNDE YIKILDI!

Karsu, ayrıca ünlü yapımcı Ahmet Ertegün'ün babası Münir Ertegün'ün Amerika'ya büyükelçi olarak gönderildiğini belirterek Türk Büyükelçiliği'nin, siyahi müzisyenlerin ana kapıdan girebildikleri ilk mekan olduğunun altını çizdi ve Amerika'da ırkçılık duvarlarının Türkler sayesinde yıkıldığını belirtti.

karsu amerika

karsu amerika

BEYAZ VE SİYAHİ MÜZİSYENLERİ BULUŞTURDU

Amerika'da ırk ayrımcılığının en üst noktada olduğu günlerde Türk Büyükelçiliği, beyaz ve siyahi cazcıların buluşma noktasıydı. Büyükelçi Münir Ertegün, gelen tepkilere rağmen iki toplum arasındaki ilk köprüyü müzik sayesinde kurmuştu.

 

Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Yakamoz S-245'in resmi fragmanı yayınlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Yakamoz S-245'in resmi fragmanı yayınlandı!
Süheyl Uygur ölümden döndü! Süt Kardeşler turnesinde...

İLİŞKİLİ HABER

Süheyl Uygur ölümden döndü! Süt Kardeşler turnesinde...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0