Will Smith kimdir? Will Smith yaşı kaç? Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith kimdir?

Oscar ödül törenine damga vuran Will Smith'in kim olduğu, yaşamı ve eşi oldukça merak edildi. Sunucu Chris Rock'a önce tokat atan sonra karımın adını ağzına alma diyen Will Smith daha sonra en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı. Sosyal medyada yaşanan olayın gerçek mi kurgu mu olduğu konuşulmaya devam ediyor. Peki Will Smith kimdir eşi Jada Pinkett Smith kimdir?

Will Smith kimdir eşi Jada Pinkett Smith kimdir soruları araştırma konusu olmaya devam ediyor. Oscar ödül törenine damga vuran hareketin mimarları arasında yer alan Will Smith Oscar gecesinin sunucusu Chris Rock'a tokat attı ve sonrasında karımın adını ağzına alma diye bağırdı. Sonrasında en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Will Smith gözyaşlarını tutumadı ve özür diledi. Yaşanan bu olayın ardından Will Smith ve eşi Jada Pinkett Smith hakkında araştırmalar başladı.

Willard Christopher "Will" Smith, Jr. (d. 25 Eylül 1968; Philadelphia), Amerikalı sinema oyuncusu, yapımcı ve rap müzisyeni. Biri kız, ikisi erkek olmak üzere üç çocuğu vardır. Will'in son sekiz filmi gişelerden 100 milyon dolar ve üstü gelir getirmiştir.

Kızılderili ve Afrika kökenlidir. Babası buzdolabı tamircisiydi. Annesi ve babası Will henüz 13 yaşında iken ayrıldılar. Will çok zeki bir çocuk olduğundan birçok üniversiteden burs teklifleri aldı. Ancak lisedeyken Will üniversiteye gitmek istemedi. İlk olarak rapçiliğe merak saldı ancak varlık gelirini eksik gösterince devlete 2.8 milyon dolar borçlu kaldı. 2005 yılında yaptığı filmlerin her birinin gişe hasılatı kırmasıyla Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. 2007 yılında ise Hollywood'un şöhretler caddesine el izini bıraktı. Will eleştirmenlerden oyunculuğu için sürekli yüksek notlar almaya devam ediyor. ABD başkanı Barack Obama ise eğer kendi hakkında bir filmin yapılması halinde Will'in onu canlandırmasını istediğini belirtmiştir.

Kendisi çocuklarına çok düşkündür ve bu özelliğini babasından aldığını söyler, her fırsatta babasının nasıl dört çocuk yetiştirip her birine özen gösterdiğini anlatır. Her yıl zenginler listesinde yer alan Will, Amerika'nın çeşitli eyaletlerinde evlere sahiptir. Kendisi birçok din hakkında bilgilidir ve değişik dinler hakkında okur ve öğrenmeye çalışır.

Sheree Zampino ile 1992-1995 yılları arasında evli kalmış olup bu evliliğinden Willard Christopher Smith III yani bilinen adıyla Trey Smith 1992 yılında dünyaya gelmiştir. Jada Smith ile 1997 yılından beri evli olup bu evliliğinden 2 çocuğu bulunmaktadır. Oyunculuk yapan Jaden Smith'in ve şarkıcı olan Willow Smith'in babasıdır.

WİLL SMİTH'İN EŞİ JADA PİNKETT SMİTH KİMDİR?

Jada Koren Smith 18 Eylül 1971 yılında Baltimore, Maryland'de dünyaya geldi.

Babası bir müteahhit ve annesi bir hemşire olan Jada Smith, 1997'de aktör Will Smith ile evlenmiş olup 3 çocukları vardır. Oyunculuk yapan Jaden Smith ve şarkıcı Willow Smith'in anneleridir. 2007'de ise müzik kariyerine başladı.

Oscar tarihine geçen tokadın ardındaki hastalık nedir? Will Smith'in eşinin hastalığı ne?

İLİŞKİLİ HABER

Oscar tarihine geçen tokadın ardındaki hastalık nedir? Will Smith'in eşinin hastalığı ne?

BİR YORUM YAPIN 0