Kibariye: Çocuklarıma helal para yedirdim!

Geçtiğimiz akşam Yeşilköy'de bir mekanda şarkıcı Haktan ile sahne alan Kibariye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir döneme damgasını vurmuş Türk arabesk ve pop müziği sanatçısı Kibariye mor bir elbiseyle sevenleriyle buluştu.

'Gülü Soldurmam', 'Anlayamazsın', 'Gülümse Kaderine' adlı albümleriyle hayranlarının duygularına hitap eden ünlü şarkıcı Kibariye geçtiğimiz akşam meslektaşı Haktan ile Yeşilköy'de bir mekanda sahne aldı. Ünlü şarkıcıdan sonra sergilediği performansıyla beğeni toplayan Kibariye seslendirdiği şarkılarıyla kulakların pasını sildi. Son zamanlarda sahne kıyafetleriyle gündem olan şarkıcılara karşın Kibariye iddialı konuştu.

kibariye

kibariye

"BEN BOYUMU POSUMU GÖSTERMİYORUM"

Sevenlerinin karşısına mor bir elbiseyle çıkan şarkıcı Kibariye, "Ben boyunu posunu göstermek için sahneye çıkan biri değilim. Bugüne kadar sadece sesimle bir yerlere geldim. Ekmeğimi böyle çıkardım, çocuklarıma da haram değil helal yedirdim" şeklinde konuştu.

kibariye mor elbiseyle sahneye çıktı

kibariye mor elbiseyle sahneye çıktı

Kibariye'nin elbisesini nasıl buldunuz?

Melisa Sözen oyunculukta kadın erkek eşitsizliğine isyan etti!

İLİŞKİLİ HABER

Melisa Sözen oyunculukta kadın erkek eşitsizliğine isyan etti!

BİR YORUM YAPIN 5

Rizeli 2 yıl önce

Ablam ya, boy pos olsa gosterirsin elbet hatta gostermene gerek kalmaz, millet sana hissettirir ama olmayinca :) Arabesk sevmem ama seni severim. Bu tip polemiklere girmeni de tavsiye etmem. Sen Arabesk soyleyen Kibariye olarak kal, magazine malzeme olma ve malzeme cikarma. Seviliyorsun...

VatandaŞŞ 2 yıl önce

İslamiyetteki helal ve haram nelerdir iyi öğrenmeli müslümanlar. Hata ve günah işleyebiliriz, ama harama helal diyemeyiz,dinden çıkılır mazallah

Xyz 2 yıl önce

Sesten kazanılan paranın neresi helal?Bari helal para kazandım deme...Senin sahneye çıkıp şarkı söylemen bile caiz değil dinen kaldı ki buradan kazanılan para nasıl helal olsun.Helal parayı akşama kadar alnından ter akıtan meslek sahipleri kazanır sen ve senin gibiler değil!

Hadi oradan 2 yıl önce

Ah ablam gösterilecek şeylerin olsa sen de gösterirdin. Şimdi yiğitlik bende kalsın pozları atma... Helal lokma tartışılabilir bir konu, fetvaya girer ve beni aşar... :-)

Serancanlar 2 yıl önce

Kuaför parasını unutma dedi ŞÖFÖR şöförrrrrrr