Ata Demirer'in Bursa Bülbülü filmi çıktı! Bursa Bülbülü nerede yayınlanacak ve konusu ne?

Son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen ünlü komedyen Ata Demirer, yeni filmi Bursa Bülbülü ile izleyici karşısına çıktı. Kadrosu ve konusuyla dikkat çeken Bursa Bülbülü filminin konusu ve oyuncuları da merak edildi. Bursa Bülbülü filmi yayımlandı mı? İşte Bursa bülbülü filmi ile merak edilenler:

Ünlü komedyen Ata Demirer, yeni filmi Bursa Bülbülü için hayranlarını heyecanlandıran bir sosyal medya paylaşımı yaptı. Demirer, uzun zamandır merakla beklenen Bursa Bülbülü yayınlandığını açıkladı. 

“BURSA BÜLBÜLÜ YOLA ÇIKTI”

Ünlü komedyen geçen yaz ev kazası yüzünden ayak bileğinden ameliyat geçirince Bursa bülbülü filmini ertelemek zorunda kalmıştı. İyileşir iyileşmez hemen çekimleri yapılan Bursa Bülbülü filmi 13 Ocak Cuma günü izleyiciyle buluştu. 

Ata Demirer adeta iğne ipliğe döndü! 50 kilo veren ünlü komedyen son hali paylaştıİLİŞKİLİ HABERAta Demirer adeta iğne ipliğe döndü! 50 kilo veren ünlü komedyen son hali paylaştı

Bursa bülbülünden ilk kareleer

Bursa bülbülünden ilk kareleer

Setten kareleri paylaşan ünlü komedyenin gömleği Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik tiplemesinin giydiği gömleğe benzetildi.

ata demirer bursa bülbülü

ata demirer bursa bülbülü

BURSA BÜLBÜLÜ FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Filmin kadrosunda Ata Demirer ile birlikte Tarık Pabuççuoğlu, Melek Baykal, Erkan Can, Özge Özacar, ve Cem Gelinoğlu yer alıyor.

BURSA BÜLBÜLÜ FİLMİ KONUSU NE?

Bursa Bülbülü, filminin konusu büyük hayali bir kaset çıkarmak olan Cengiz'in Bursa'da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapması üzerine başlıyor. Taşkın'la tanışan Cengiz'in hayatı bir anda değişerek ilginç olaylar çerçevesinde gelişiyor. 

Bursa bülbülü oyuncuları

Bursa bülbülü oyuncuları

BURSA BÜLBÜLÜ NEREDEN İZLENEBİLECEK?

Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini Hakan Algül'ün, senaristliğini ve başrolünü Ata Demirer'in üstlendiği Bursa Bülbülü filmi Disney Plus platformunda seyirciyle buluşuyor.

Ata Demirer'in yeni filmi 'Bursa Bülbülü'nün ana karakterinin 'Recep İvedik'e benzetilmesine Şahan Gökbakar'dan yorum geldi: "Ata değerli bir komedyen. Yolu açık olsun, inşallah gişesi de benzesin."

"ÇEKİMLERE BAŞLADIK"

Ata Demirer, yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimlerine başladığını duyurmuştu.

ata demirer bursa bülbülü

ata demirer bursa bülbülü

Ata Demirer, "Bursa Bülbülü yola çıktı" notuyla filmin oyuncuları ile bir pozunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

ata demirer bursa bülbülü

ata demirer bursa bülbülü

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 18

konuk 1 yıl önce

hep zurnacı, davulcu, şarkıcı tiplemeleri ile film yapıyor

Bir Adam 1 yıl önce

Kadere Karşı, Duvara Karşı derken birgün bakmışsın uzanmışsın teneşire: İmama Karşı..

Toplam 1 beğeni

gökhan 1 yıl önce

hiç komik olmuyor filmleri

Zafer 1 yıl önce

Sabırsızlıkla bekliyoruzzzz.. Tombikkki

Toplam 1 beğeni

Tğb 1 yıl önce

Belki Bir kaç bursalı izler, isminde hayır yok Bi kere

Yorumların Tümünü Okuyun