Şarkıcı Atiye'den kızı Ferah için itiraf! Kulağında...

Şarkıcı Atiye, Kuruçeşme'de kameralara yakalandı. Atiye, 2 yaşındaki kızı için “Çok yetenekli. Hem anneye hem babaya benzemiş. Şimdiden darbuka çalıyor.” ifadesini kullandı.

Son çıkardığı single parçası Allem Kallem’in gündeme düşmesiyle başarısından dolayı memnuniyetini dile getiren şarkıcı Atiye “TikTok'ta trend oldu. 20 milyon izlenme ve binlerce video çekildi. Bende evde komik bir video çektim. Böyle güzel dönüşlerin olması beni çok mutlu ediyor" ifadesini kullandı.

atiye

atiye

"POP MÜZİĞİ KURTARMAYA GELİYORUM"

Daha önce de röportajlarında “Pop müziği kurtarmaya geliyorum” ifadesinin yeniden altını çizen Atiye, onun bir espri olduğunun ve pop müziği ülkece çok sevdiğimizi belirtti. Pandemi sebebiyle sektörde oluşan boşluğu gösterirken “Pandemide birçok sanatçı çalışmalarını durdurdu. Bizde çok güzel bir pop albümü hazırladık” ifadesini kullandı.

atiye ve kızı ferah feza

atiye ve kızı ferah feza

"ŞİMDİDEN DARBUKA ÇALIYOR"

2018 yılında Erol Sebebci ile dünya evine giren güzel şarkıcının 2 yaşındaki kızı Ferah Feza için “Şimdiden darbuka çalıyor. Çok yetenekli. Hem anneye hem babaya çekmiş. Onunla aktivite yapmayı çok seviyorum. Beraber dans ediyoruz, spor yapıyoruz. Zaten sabahtan akşama kadar evde müzik olduğu için müzikle büyüyen bir çocuk.” ifadesini kullandı.

"GÖRÜNCE ÇOK ŞAŞIRDIM"

94'üncü Oscar Ödülleri töreninde oyuncu Will Smith ile sunucu Chris Rock arasında yaşanan sıkıntıları gördüğünü belirten Atiye, "Görünce çok şaşırdım. Acaba kurgu mu dedim. Zannedersem sevdiklerimiz söz konusu olduğunda çok fazla korumacı davranabiliyoruz. Ama tabii ki de bunun karşılığı şiddet olmamalı. O da bence bunun farkına vardı. Önemli olan hata yaptığında hatana sahip çıkmak. Will Smith küçüklüğümden beri çok sevdiğimi bir isim. Onun dizisiyle büyüdüm. Hepimiz hata yapabiliriz" olarak görüşünü bildirdi.

David Beckham'ın 40 milyon sterlinlik evine hırsız girdi!

İLİŞKİLİ HABER

David Beckham'ın 40 milyon sterlinlik evine hırsız girdi!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0