İbrahim Tatlıses'ten yıllar sonra bir ilk! Usta oyuncu İsrail'de sahne alacak

İbo Show programıyla ekranlara hızlı bir giriş yapan usta sanatçı İbrahim Tatlıses yıllar sonra bir ilki gerçekleştirecek. Tatlıses, İsrail'de konser verecek.

Uzun yıllar boyunca sağlık sorunları yaşayan ve sahnelerden uzak olan İbrahim Tatlıses,11 yıl aradan sonra ilk konserini Eylül'de verdi. Tatlıses, konserlerine bir yenisini daha ekleyecek. Ortadoğu ülkelerinde çok sayıda dinleyicisi bulunan sanatçı İbrahim Tatlıses, 28 Haziran’da İsrail’de sahneye çıkacak. 

ibrahim tatlıses

ibrahim tatlıses

70 yaşındaki Tatlıses'in 28 Haziran akşamı İsrail'de, Sultan's Pool konser alanında sahne alacağı açıklandı. Sanatçı, daha önce 2005 yılında İsrail’in Tel Aviv kentinde bir konser vermiş ve hayranlarından büyük ilgi görmüştü.

Oyuncu Serhat Teoman yeni projelere hazırlanıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Serhat Teoman yeni projelere hazırlanıyor!
Meryem Uzerli’nin son hali şaşırttı! İğne ipliğe dönen oyuncu...

İLİŞKİLİ HABER

Meryem Uzerli’nin son hali şaşırttı! İğne ipliğe dönen oyuncu...
Tokat skandalında şaşırtan gelişme! Chris Rock ilk kez konuştu...

İLİŞKİLİ HABER

Tokat skandalında şaşırtan gelişme! Chris Rock ilk kez konuştu...
Mustafa Sandal oğlunun fotoğraflarını paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Sandal oğlunun fotoğraflarını paylaştı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Abbas 1 yıl önce

Git ibo git, Yahudiler seni çok sever, sende onları çok seversin. Hatta hiç gelmesen de olur.

Eskimalatyalı 1 yıl önce

İbrahim Tatlısese niye İsrail'de konser veriyorsun? Diye hesap sormaya hakkım yoktur ve beni ilgilendirmez de ama hangi kimlik ile oraya çağrılacağı beni çok ilgilendiriyor. Kürt kimliği ile mi? Yoksa Türk sanatçı diye mi? İbrahim Tatlıses Kürttür ama PKK' lı değildir. Umarım İsrail İbrahim Tatlısesi oraya Türk sanatçı olarak çağırır. Yoksa ben İsrail'in niyetini sorgularım.

Mustafa 1 yıl önce

Yahu bırakın ırkçılığı adamın babası Arap anası kürt eşlerinden biri türk bu ülkede ne kripto Yahudiler var engellwyebilirmisin... zarar vermedigi sürece kimseyi suclayanaz ve yargilayamazsin ki bu ülkede 85 milyonun da kaçta kaçı turktur tüm araştırmalar anca 100/30 diyor ama Müslümanım elhamdülillah diyen 100/90 işte bu çimento budur ve ben bir türk,um ama önce müslüman ve İslam ummetiyim selam ve dua ile