Jim Carrey hayranlarını üzen haber! 'Yeterince yaptım'

Dünyaca ünlü aktör Jim Carrey, 45 yıllık başarılı kariyerinin ardından "Yeterince yaptım" diyerek emekli olacağını açıkladı.

"Maske", "Truman Show", "Yalancı Yalancı" ve "Bay Evet" gibi birbirinden başarılı yapımlarda rol alan ünlü aktör Jim Carrey, kariyeri ile ilgili aldığı kararla hayranlarını üzdü. Access Hollywood’da Kit Hoover’a konuşan Hollywood yıldızı çok önemli bir senaryo, proje olmadığı müddetçe artık oyunculuk yapmayacağını açıkladı. 

Jim Carrey

Jim Carrey

"ARTIK BİR ARA VERİYORUM"

"Eğer melekler altın mürekkeple yazılmış bir tür yazı getirirlerse, insanların görmesinin gerçekten önemli olacağı söyleniyorsa, yapabilirim." diyen usta oyuncu "Ama artık bir ara veriyorum. Sakin hayatımı gerçekten seviyorum ve tuval üzerine resim yapmayı gerçekten seviyorum ve ruhsal hayatımı gerçekten seviyorum ve hissediyorum ki yeterince var ve bu işi yeterince yaptım." şeklinde sözlerini sürdürdü.

Cankan'ın solisti Malik Ayhan'ın inanılmaz değişimi! Yıllar sonra görüntülendi

İLİŞKİLİ HABER

Cankan'ın solisti Malik Ayhan'ın inanılmaz değişimi! Yıllar sonra görüntülendi
Tokat skandalında şaşırtan gelişme! Chris Rock ilk kez konuştu...

İLİŞKİLİ HABER

Tokat skandalında şaşırtan gelişme! Chris Rock ilk kez konuştu...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0