Esra Bilgiç Süslü Korkuluk kadrosundan çıkarıldı!

Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy'un partneri olan Esra Bilgiç, yapım şirketiyle sorun yaşadığı öğrenildi. Kadrodan çıkarılan Bilgiç'in yerine yeni bir oyuncu arayışına gidildi.

TV'de paylaşım yapılacağı üzerine konuşulan Süslü Korkuluk dizisi için Netflix'le anlaşma yapıldığı biliniyor. Reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayan dizide Çağatay Ulusoy partneri Alina Boz değiştirilerek, Esra Bilgiç olmuştu. Ancak diziyle ilgili herkesi şaşırtan bir karar alındı.

alina boz

alina boz

ESRA BİLGİÇ, ALİNA BOZ YERİNE GELMİŞTİ

Alınan haberlere göre; Çağatay Ulusoy'un ilk partneri Aline Boz, sadece TV dizisi anlaşması olduğundan Netflix'te çekilecek dizi kadrosundan çıkarıldı. Sonrasında yerine Esra Bilgiç gelmişti. Set Kırklareli'nde çekimlere hızla başladı.

esra bilgiç

esra bilgiç

ESRA BİLGİÇ İLE ANLAŞAMADILAR!

Cem Karcı'nın yönettiği projenin çekimlere başlamasıyla beraber, yeni skandallar da gündeme geldi. Projede Esvet rolünü oynamaya hazırlanan Esra Bilgiç, yapım şirketiyle sözleşme şartları konusunda anlaşamadı. Süslü Korkuluk'un yeni kadın başrol oyuncusu ise belirlenmediği ve arayışın devam ettiği öğrenildi.

Nişanlanan Hadise, Maldivler tatilini bedavaya getirtti!

İLİŞKİLİ HABER

Nişanlanan Hadise, Maldivler tatilini bedavaya getirtti!

BİR YORUM YAPIN 0