Nevin Serengil kızı Seren Serengil'e rest çekti!

Bir süredir kızı Seren Serengil ile arasında küslük olduğu bilinen Nevin Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı "Evlatla imtihan edilmek imtihanların en zorudur. Çünkü canını yakan yine kendi canındır" şeklindeki paylaşımla kızına sitem etti.

Son dönemlerde yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen sunucu Seren Serengil ve annesi Nevin Serengil arasında uzun zamandır soğuk rüzgarlar esiyor. Kızına olan kırgınlığını gizlemeyen anne Serengil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. 

Nevin Serengil

Nevin Serengil

"İMTİHANLARIN EN ZORU EVLATLA OLAN"

Daha önce, "Seren, beni dinlemeyerek ikinci ameliyatı oldu. Bu ameliyatları bana sormadan yapması beni üzdü." şeklinde konuşan Nevin Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Kimi varlıkla imtihan edilir, kimi yoklukla... Kimi hastalıkla imtihan edilir, kimi sağlıkla... Ama evlatla imtihan edilmek imtihanların en zorudur. Çünkü canını yakan yine kendi canındır. Bin parçaya da bölünürsün ama yine de nefret edemezsin. Rabbim hiç kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin."

Nevin Serengil Instagram paylaşımı

Nevin Serengil Instagram paylaşımı

Kısa sürede gündem olan paylaşımın ardından Seren Serengil'den bir açıklama gelmedi. 

Nevin Serengil ve Seren Serengil

Nevin Serengil ve Seren Serengil

Oyuncu İbrahim Gündoğan son yolculuğuna uğurlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu İbrahim Gündoğan son yolculuğuna uğurlandı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0