Merve Özbey'den duygusal paylaşım! 'Gözümden bir damla yaş süzülüyor'

İkinci kez anne olmaya hazırlanan şarkıcı Merve Özbey'in kızı Elif Özüm'le yaptığı Ramazan paylaşımı takipçilerini duygulandırdı.

"Vuracak", "Yaramızda Kalsın" ve "Durum Çok Acil" gibi parçalarla tanınan şarkıcı Merve Özbey sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiriyor.

Merve Özbey ve Elif Özüm

Merve Özbey ve Elif Özüm

2020 yılında iş insanı Kenan Koçak ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı 2021 yılında kızı Elif Özüm'ü kucağına almıştı. İkinci kez anne olmaya hazırlanan Özbey, Instagram hesabından kızı ve eşiyle yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. Ailecek iftar yaparken çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı takipçilerini duygulandırdı.

Merve Özbeyin eşi Kenan Koçak ve kızları Elif Özüm

Merve Özbeyin eşi Kenan Koçak ve kızları Elif Özüm

"GÖZÜMDEN BİR DAMLA YAŞ SÜZÜLÜYOR"

Kızı ve eşinin karelerine "Babamla yaptığımız iftarlar parça parça aklımda…" notunu düşen Özbey 2020 yılında vefat eden babasını anarak "Onları her bir arada gördüğümde gözümden bir damla yaş mutlaka süzülüyor. Kenan da 'deli bu' diyor olabilir içinden! Her anımızı fotoğraflamaya çalışıyorum. Tarihinde ilk kez bu saatte uyudu küçüğüm. Tevekkeli anladı Ramazan olduğunu. Elif kızım hatırlamayacaksın ama biz hiç unutmayacağız. İleride gösterir güleriz hep birlikte. Hayırlı Ramazanlar pamuk kızım, nicelerini görelim inşallah sağlık ile aşk ile…" ifadelerini kullandı.

Merve Özbeyin kızı ve eşiyle sosyal medya paylaşımı

Merve Özbeyin kızı ve eşiyle sosyal medya paylaşımı

Merve Özbey'in çocukluğu yürekleri dağladı! 'Babam kötü bir kocaydı'

İLİŞKİLİ HABER

Merve Özbey'in çocukluğu yürekleri dağladı! 'Babam kötü bir kocaydı'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0