Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler sınırı aştı! Dini değerlerle dalga geçti

Sosyal medyada tıklanma kazanmak için sürekli olarak paylaşımlar yapan Berfu Yenenler, bu kez çizgiyi aştı. Ramazan Ayı'yla ilgili paylaşımına sosyal medyadan tepki geldi. Diğer sosyal medya kullanıcıları paylaşımın saygısızca olduğuna dair yorumlarda bulundu. Bunun üzerine özür dilemeyen Yenenler'e tepkiler çoğaldı.

Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden mezun olan Berfu Yenenler, ekranlara güzellik yarışmasındaki derecesi sayesinde geldi. Öte yandan 2019 yılında oyuncu Eser Yenenler'le evlendi. Kuzey ve Mete adında iki çocuk dünyaya getiren Berfu Yenenler sosyal medyada yaptığı aile için paylaşımlarıyla kısa sürede fenomen oldu.

yenenler ailesi

yenenler ailesi

DİNİ DEĞERLERLE DALGA GEÇTİ!

1 milyon takipçiye sahip Yenenler, bu kez sınırı aştı. Tık kazanmak için Ramazan Ayı'yla ilgili bir paylaşım yaptı. Paylaşımında ise İngiltere Kraliçesinin başını fularla bağladığı görseli kullandı. Dini değerlerle de dalga geçen Yenenler, bu kez sınırı aştı. 

berfu yenenler ingiltere kraliçesine yaptığı efektli görseli kullandı

berfu yenenler ingiltere kraliçesine yaptığı efektli görseli kullandı

Videolu paylaşımına "Ramazan'da sosyal medyada post atıyorumdur" notunu düşen Yenenler video içeriğinde ise "Sen oruçlu musun bakayım? Arkada su var gördüm. Post atarsam oruç bozulur mu? İftara ne kadar kaldı?" tarzında ifadeler kullandı. Hadsiz paylaşımına tepkiler yağmasına rağmen özür bile dilemedi. 

berfu yenenler eser yenenler

berfu yenenler eser yenenler

Dalga geçerek tıklanma kazanmaya çalışan Yenenler'e, bazı kullanıcılardan sert tepki geldi. Kullanıcıların videonun altına "Ramazan'a yakışmayan gereksiz boş işler müdürü oldu başımıza", "Ayıp ve saygısızlık", "Hiç komik değil" cümleleriyle yorumlarda bulundu. Tüm tepkilere rağmen Yenenler, paylaşımını kaldırmadı. 

İŞTE O PAYLAŞIM!

Eda Ece'nin anne ve babası koronavirüse yakalandı!

İLİŞKİLİ HABER

Eda Ece'nin anne ve babası koronavirüse yakalandı!
90'ların efsane filmi The Crow yeniden dönüyor!

İLİŞKİLİ HABER

90'ların efsane filmi The Crow yeniden dönüyor!

BİR YORUM YAPIN 143

Pınar 2 yıl önce

Ben anlamıyorum artık bu insanlara rahatlık batıyor ben kapalı bir bayanım ben niye orasını burasını açan kişilere saygı duyuyorum ama haddini bilmeyen insanlar gelip benim ortume dinime islamima dil uzatıyor niye asa inkar ediyorlar nereden geldiklerini rabbim öyle bir tokat vuracak ki böyle kennini bilmez hadsiz insanlara nerden geldiklerini ozamn gorucekler biraz saygı ya

Toplam 1 beğeni

Fatmanur 2 yıl önce

Kızmayın arkadaşlar mesleği gereği şaklabanlık yapmis bize de düşen prim vermemek ki geldikleri yere geri dönsünler

Toplam 1 beğeni

Cokmu onemli 2 yıl önce

Beyninin din lobu sıyırmış sözde ve nüfusunda müslüman biri, kâfir bile Ramazan ayına hakaret etmiyor

Toplam 1 beğeni

Demirbey 2 yıl önce

Acaba eser eşi hakkında ne düşünüyor dizginleyemiyormu eşini bu kadar lafları nasıl kaldirabiliyorlar sorun yok diyorsa yok demektir devam palasima ve laflara

Toplam 1 beğeni

Baran 2 yıl önce

Yazıklar olsun ne olduğunun valrliginin sebebini bilemeyecek kadar cahil bir insan ve onun 1 milyon takipçisi var tablo vahim ötesi

Yorumların Tümünü Okuyun